GRATIS SAMPLES BIJ ALLE ORDERS

Beauty expert Maaike: collageen uit Urk wondermiddel voor je huid!

Volgens beautyexpert Maaike Dorsteen is vis een wondermiddel voor een strak en glad huidje. De huid van de vis zit namelijk boordevol collageen. Wat doet dat met je eigen huid en hoe kan je dit inzetten om te stralen? Maaike vertelt er alles over in de nieuwste uitzending van koffietijd.

Collageen, het wondermiddel voor je huid!

Collageen, dat is hét beautygeheim van Maaike, beautyexpert bij koffietijd: “We eten steeds vaker vis, maar de huid eten we vaak niet op vanwege de sterke en stevige structuur. En dat komt eigenlijk door het collageen wat er in zit, dat maakt de vis huid heel sterk. Dat wil je misschien niet eten, maar dat wil je wel in je huid”.

Natief viscollageen uit Urk

“Collageen vind je overal in het lichaam: in je huid, nagels, haren en gewrichten. Om ervoor te zorgen dat dit allemaal sterk en soepel blijft, kun je collageen gaan slikken. Er zijn veel collageen supplementen op de markt en het is soms moeilijk om het juiste supplement te kiezen. Skin for Skin gebruikt natief collageen, natief zegt iets over de manier waarop het collageen, wat in de huid van de vis zit, verwerkt wordt tot supplement. Natief collageen wordt direct, zonder hitte of chemicaliën uit de bron (wild gevangen Noordzeevis) gehaald en verwerkt.”

Collageen wondermiddel
De collageenbox van Skin for Skin

Speciale ‘Skin fix’ Box van Skin for Skin

Vanaf je 25ste levensjaar neemt je collageen af en kun je er voor kiezen om collageen supplementen te gaan slikken. Maaike: ‘het kan dan lastig zijn om door de bomen het bos te zien. Skin for Skin heeft een speciale box ontwikkeld, daar zit alles in. Build. Boost. Benefit. Box. Daar zitten collageen supplementen in om van binnenuit collageen aan te maken (Build), een serum en crème die collageen van buitenaf stimuleren (Boost) en dan zie je vanzelf de benefits!”.

Wil jij stralend aan de kersttafel zitten? Bestel de box dan nu met 15% korting. Gebruik hiervoor de kortingscode koffietijd15. Benieuwd naar de uitzending? Kijk hem hier!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
Welkom! Join Skin for Skin ! Meld je aan om te profiteren van voordeelacties! Registreer Terugkerende klant? Log in
Je bestellijst is nog leeg!

Het lijkt er op dat je nog niks in op je bestellijst heb staan.

Bekijk producten