GRATIS SAMPLES BIJ ALLE ORDERS

Viscollageen: het beste collageen voor je huid

Viscollageen en vitamine C, dát is Skin for Skin. Het collageen is verwerkt via een natuurlijk proces en direct afkomstig uit de zee. Zo bestaat de kleine, krachtige capsule van Skin for Skin uit maar liefst 200 miligram natief viscollageen en 20 miligram vitamine C. Door het unieke proces van ons product blijft de structuur van het collageen intact en is daardoor de puurste vorm van viscollageen.

Afkomst viscollageen

viscollageen Het viscollageen van Skin for Skin is afkomstig uit de huid van vers gevangen Noordzeevis. Dit betekent dat Skin for Skin een natuurlijk supplement is, direct uit de natuur, verwerkt via een natuurlijk proces. Het viscollageen van Skin for Skin wordt door het unieke proces zo intact gehouden, zodat de eiwitstructuur ongeschonden blijft. Anders dan bij collageen in hydrolysaat of peptiden (waarbij het collageen verknipt afgebroken wordt), is het natief collageen in Skin for Skin nog volledig intact. Hierdoor is er voor hetzelfde effect, minder inname nodig dan de hoeveelheid bij collageen producten, collageen poeders en pillen met hydrolysaat.

De werking van natief viscollageen

Viscollageen heeft een veel betere biologische beschikbaarheid dan de meeste soorten collageen. Wij halen op een 100% natuurlijke manier collageen uit de reststroom van vishuiden. Hiervoor hebben we een gepatenteerd proces ontwikkeld. Na dit extractieproces capsuleren wij het natieve viscollageen poeder voor optimaal gebruiksgemak. De enzymen in de maag verknippen onder andere eiwitten voor verder transport en opname. Doordat wij intact collageen aanbieden, is de ADH dus te bereiken met slechts 1 capsule/pil per dag! Makkelijker kunnen wij het niet maken! De resultaten en ervaringen van onze klanten vindt u hier.

Viscollageen met toegevoegd vitamine C

viscollageen Skin for Skin bevat naast deze krachtige dosis collageen nog 20 milligram vitamine C. Vitamine C draagt bij aan de werking van collageen en is daarnaast verantwoordelijk voor het transport ervan. Vitamine C zorgt er dus eigenlijk direct voor dat het collageen op de juiste plek in ons lichaam terechtkomt.

De ultieme combinatie van collageen en vitamine C, dat is Skin for Skin. Een 100% natuurlijk product, met natief collageen uit vis die gevangen is in de natuur.

De krachtige werking van viscollageen

Door deze krachtige combinatie van ingrediënten in de Skin for Skin capsule, werkt het actief tegen huidveroudering en een droge huid. Viscollageen is geschikt en veilig voor iedereen om te gebruiken. Iedereen kan collageen gebruiken, om de opbouw van lichaamseigen collageen te ondersteunen of te versterken. Denk aan ouderen, waarbij de aanmaak van het lichaamseigen collageen gestaag afneemt (lees hier meer over) – en bijvoorbeeld sporters waarbij collageen de spieropbouw en spierherstel kan ondersteunen.

Viscollageen kopen?

Bestel direct in onze shop en profiteer van onze staffelkorting!

Wil jij meer weten over de werking van collageen en onze producten? Download dan hieronder ons gratis E-book en ontvang bij het E-book een 10% kortingscode!

Ontvang het eBook

Lees alles over collageen en haar in ons eBook!
0
Welkom! Join Skin for Skin ! Meld je aan om te profiteren van voordeelacties! Registreer Terugkerende klant? Log in
Je bestellijst is nog leeg!

Het lijkt er op dat je nog niks in op je bestellijst heb staan.

Bekijk producten