GRATIS SAMPLES BIJ ALLE ORDERS

Collageen kopen

Collageen kopen worden steeds populairder in de beautywereld. Maar welk collageen moet je nou kopen? Welk supplement werkt het meest effectief? Skin for Skin is een uitermate effectief collageen supplement, bestaande uit 200 miligram natief viscollageen en 20 miligram vitamine C. Ons collageen is 100% natuurlijk en ‘Made in Holland’. Kies daarom voor Skin for Skin! Download onderaan de pagina ons gratis E-book over collageen en ontvang een 10% kortingscode!

 

Wat is collageen?

Collageen is het meest voorkomende eiwit in ons lichaam, ons lichaam bestaat zelfs uit 30 procent collageen! Het woord is afkomstig uit de twee Griekse woorden ‘kolla’ (lijm) en ‘gen’ (producerend). Collageen heeft lijmachtige eigenschappen, want het vormt een laag tussen aangrenzend weefsel en zorgt dat dit weefsel bij elkaar gehouden wordt. Collageen komt terug in ons bindweefsel van de huid, gewrichten en organen. Daarnaast houdt het onze huid stevig en zorgt het voor een soepelere werking van het kraakbeen.

Wat doet het collageensupplement?

Na ons 20ste levensjaar neemt de hoeveelheid en aanmaak collageen in ons lichaam af. (lees hier meer over) Geen goed nieuws voor je huid! Een beauty-supplement is een goede toevoeging! Het ondersteunt de huid vanbinnen uit door je collageenniveau weer op peil te houden. Wil je optimaal resultaat met het collageensupplement? Houd je dan aan de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid. Neem iedere morgen – een half uur voor het ontbijt – 1 capsule Skin for Skin in met een glas water of vruchtensap.

De ultieme combinatie van collageen en vitamine C, dat is Skin for Skin. Een 100% natuurlijk product met natief collageen uit vis die gevangen is in de natuur.

 

Waarom het Skin for Skin collageen kopen?

#1 Het is samengesteld uit de beste ingrediënten

NATIEF VISCOLLAGEENVITAMINE C
Viscollageen heeft een hoge biologische beschikbaarheid en wordt daarmee snel vanuit je dunne darm opgenomen in het bloed.Vitamine C draagt bij aan collageenvorming voor de normale werking van de huid, botten, kraakbeen en bloedvaten.

#2 Optimaal geproduceerd
Het collageen in Skin for Skin wordt door het specifieke proces zó intact gehouden, dat de eiwitstructuur ongeschonden blijft. Anders dan bij collageen in hydrolisaat of peptides (waarbij het collageen verknipt wordt), is het natief collageen nog volledig intact. Hierdoor is er voor hetzelfde effect, minder inname nodig dan de hoeveelheid hydrolisaat.

#3 Het is de ultieme dosis
Onderzoeken tonen aan dat men met inname van 40 MG natief collageen al effect merkt. De capsule van Skin for Skin bestaat uit een dagelijkse dosis van 200 mg collageen en 20 mg vitamine C.

Collageen kopen

Ben je overtuigd van het nut van collageensupplementen? Bestel dan Skin for Skin direct in de shop en profiteer van diverse acties! Heb je nog vragen over ons collageen of over de werking ervan? Download ons gratis E-book hieronder en ontvang een kortingscode voor in de webshop!

Ontvang het eBook

Lees alles over collageen en haar in ons eBook!
0
Welkom! Join Skin for Skin ! Meld je aan om te profiteren van voordeelacties! Registreer Terugkerende klant? Log in
Je bestellijst is nog leeg!

Het lijkt er op dat je nog niks in op je bestellijst heb staan.

Bekijk producten