Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Waarom collageen tabletten?

30% van alle eiwitten in je lichaam bestaan uit collageen. Collageen zorgt er voor dat het bindweefsel in je bloedvaten en huid intact blijft. Na je 25e levensjaar wordt er minder collageen aangemaakt in je lichaam en kun je de eerste fasen van veroudering gaan waarnemen.
Om er voor te zorgen dat je dit proces vertraagt is het aan te raden collageen tabletten in te nemen. De grootste voordelen van onze collageen tabletten zijn:

  • Sterkere nagels
  • Beter gehydrateerde huid
  • Glanzender haar
  • Minder haaruitval
  • Vermindering van striae
  • Vermindering van cellulitis

Welke collageen tabletten zijn het beste?

Collageen pillen skin for skin Er zijn verschillende soorten collageen, met elk een andere bron of herkomst. Zo kun je bijvoorbeeld collageen uit kippen- of varkenshuid halen. De bron voor het collageen van Skin for Skin is vis: de huid van vis uit de Noordzee om precies te zijn. Viscollageen is de beste soort omdat deze qua structuur het meeste op menselijk collageen lijkt. Ook wordt natief viscollageen snel via de dunne darm in het bloed opgenomen. Naast dat viscollageen een goede kwaliteit heeft, is het ook een van de meest duurzame soorten van collageen oogsten; vissenhuiden zijn een bijproduct van de visserij en zouden anders weggegooid worden. Duurzaamheid en oog voor het milieu vinden wij erg belangrijk. Onze collageen tabletten worden bijvoorbeeld ook verpakt in recyclebaar materiaal.

Naast collageen bevatten de tabletten van Skin for Skin ook een hoge dosis Vitamine C: deze vitamine draagt onder andere bij aan collageenvorming. Per tablet krijg je 20mg Vitamine C binnen: meer dan een kwart van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid.

Optimale collageenproductie

Skin for Skin maakt gebruik van een gepatenteerde, natuurlijke methode om collageen uit de vissenhuiden te halen. Het bijzondere is dat deze methode er voor zorgt dat de eiwitstructuur van ons collageen volledig intact blijft. De structuur wordt niet verknipt waardoor er veel minder inname per dag nodig is: slechts één tablet.

 

Waarom de collageen tabletten van Skin for Skin?

Collageen is een lichaamseigen eiwit dat er onder andere voor zorgt dat de huid, haar en nagels gezond blijven. Na je 25e levensjaar wordt de collageenproductie elk jaar 1% minder. Wanneer je dit tekort aanvult met tabletten weet je zeker dat je geen last krijgt van bijvoorbeeld haaruitval en gescheurde nagels. Door de hoge concentratie is de inname van één tablet per dag voldoende om snel resultaat te zien.

De ultieme combinatie van collageen en vitamine C, dat is Skin for Skin. Een 100% natuurlijk product, met natief collageen uit vis die gevangen is in de natuur.

De beste viscollageen – zonder namaak

Onze collageen tabletten zijn volledig smaakloos! Je drinkt ze dan ook gemakkelijk met een beetje water weg. In tegenstelling tot bijvoorbeeld collageen-drankjes zijn er bij de collageen pillen van Skin for Skin géén zoetstoffen en smaakstoffen toegevoegd. Hierdoor krijg je ook niet onverhoopt suikers binnen; onze collageen pillen zijn daardoor uitermate geschikt voor fitnessfanaten en atleten die graag hun collageenlevel op peil willen houden. Ook fijn; door de hoge dosering hoef je slechts één tablet per dag in te nemen. Het liefst ongeveer 30 minuten voor je ontbijt, op een nuchtere maag.

Wil je meer weten of collageen tabletten bestellen?

Heb je nog vragen over onze collageen tabletten en wil je weten of het ook voor jou heilzaam kan zijn? Download dan gratis ons E-book over collageen en ontvang daarbij een 10% kortingscode!

Ontvang het eBook

Lees alles over collageen en haar in ons eBook!
0
Welkom! Waving Emoji Join Skin for Skin ! Meld je aan om te profiteren van voordeelacties! Registreer Terugkerende klant? Log in
Je bestellijst is nog leeg!

Het lijkt er op dat je nog niks in op je bestellijst heb staan.

Bekijk producten