Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Collageen pillen van Skin for Skin

We willen er allemaal zo lang mogelijk, zo jong mogelijk uit zien, toch? Helaas wordt je natuurlijke collageenproductie- en voorraad rond je 25e levensjaar minder en zul je toch echt tekenen van veroudering gaan zien. Wil je dit liever tegen gaan? De 100% natuurlijke collageen pillen met vitamine C van Skin for Skin helpen jouw collageen niveau op peil te houden zodat je er langer, jonger uit ziet – en je goed voelt! Download onderaan de pagina ons gratis E-book over collageen en ontvang een 10% kortingscode!

Welk type collageen is het beste?

Collageen pillen skin for skin Er zijn verschillende soorten collageen die in pillen worden gebruikt, met elk een andere bron van herkomst. Zo kun je bijvoorbeeld collageen ‘oogsten’ uit kippen- of varkenshuid. Skin for Skin gebruik echter natief collageen uit de huid van vissen. Het collageen uit de vis benadert de structuur van menselijk collageen het dichtst. Ook wordt natief viscollageen snel via je dunne darm opgenomen in het bloed, vanwege het laag moleculaire gewicht. Buiten de goede kwaliteit van vis-collageen is dit ook een hele duurzame wijze van collageen oogsten. Vissenhuiden zijn namelijk een restproduct van de visserij (na productie voor de voedingsindustrie) en zouden anders als afval verdwijnen! Wij vinden duurzaamheid en het milieu belangrijk en verpakken onze collageen pillen dan ook in milieuvriendelijke en recyclebare verpakkingen. Skin for Skin is een Nederlands bedrijf en verwerkt vis uit de Noordzee. Natief collageen is niet te vergelijken met hydrolisaat. Bij natief collageen is de eiwitstructuur helemaal in tact gebleven, in tegenstelling tot hydrolisaat, dat verknipt collageen is.

Naast collageen bevatten de pillen van Skin for Skin ook een hoge dosis Vitamine C: deze vitamine draagt onder andere bij aan collageenvorming. Per pil krijg je 20mg Vitamine C binnen: meer dan een kwart van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid.

 

Gepatenteerde manier van collageen oogsten

Skin for Skin maakt gebruik van een gepatenteerde, 100% natuurlijke methode om collageen uit de vishuiden te halen. Het bijzondere is dat deze methode ervoor zorgt dat de structuur van het collageen volledig intact blijft; en daardoor zeer effectief is. Dit noem je natief collageen.

Beautysupplementen tegen rimpels?

Je zou denken dat je voor een strakke huid zonder rimpels het beste een collageen-crème op je huid kan smeren. Helaas kan collageen niet opgenomen worden door de huid en moet de versteviging van binnenuit komen!

Collageen is een lichaamseigen eiwit dat er voor zorgt dat onder andere haar, huid en nagels gezond blijven. Na je 25e levensjaar wordt de collageenproductie elk jaar 1% minder. Je zult dit tekort moeten aanvullen om ervoor te zorgen dat je huid er goed uit blijft zien. Waarom? Collageen zorgt ervoor dat je huid elastisch blijft en zodoende minder rimpels verkrijgt. Dat willen we allemaal toch wel? Door de toevoeging van vitamine C stimuleer je je collageenvezels weer. Goed nieuws!

Het beste collageen – zonder nasmaak

Onze beauty pillen met o.a. vitamine C en collageen  zijn enorm makkelijk in gebruik; je hoeft er dagelijks namelijk maar één in te nemen! het Collageensupplement neem je elke ochtend op een nuchtere (lege) maag, ongeveer 30 minuten voor je ontbijt. In tegenstelling tot bijvoorbeeld collageen-drankjes zijn er bij de collageen pillen van Skin for Skin géén zoetstoffen, smaakstoffen, hulpstoffen, of andere conserveringsmiddelen toegevoegd. Hierdoor krijg je ook niet onverhoopt suikers binnen; de collageen pillen zijn daardoor uitermate geschikt voor fitnessfanaten en atleten die graag hun collageen level op peil willen houden. Ook fijn; in tegenstelling tot drankjes en poeder neem je de collageen pillen gemakkelijk mee wanneer je bijvoorbeeld op vakantie bent. Zonder gedoe tóch je dagelijkse collageen-intake. Wist je dat onze collageen pillen als enorm voordeel hebben dat ze volledig smaakloos zijn en er dus geen nasmaak aan zit!

Wil jij meer weten over de werking van collageen en onze producten? Download dan hieronder ons gratis E-book en ontvang bij het E-book een 10% kortingscode!

Ontvang het eBook

Lees alles over collageen en haar in ons eBook!
0
Welkom! Waving Emoji Join Skin for Skin ! Meld je aan om te profiteren van voordeelacties! Registreer Terugkerende klant? Log in
Je bestellijst is nog leeg!

Het lijkt er op dat je nog niks in op je bestellijst heb staan.

Bekijk producten