Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Contact

Get in Touch

Wilt u meer informatie over ons bedrijf of onze producten? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen!

Meet the team
Skin for Skin

Mardien

Radewalt-Brouwer

founder Skin for Skin, 41 jaar

"Ik ben elke dag bezig iets moois te creëren voor de toekomst. Of het nu het merk Skin for Skin versterken is, je de tools geven voor je mooiste huid, of in gesprek gaan met onze klanten, ik doe alles met passie en plezier. Zelf het levende voorbeeld dat collageen voor mij bijdraagt aan beautiful aging, is het elke dag een voorrecht om bij Skin for Skin te werken! "

Regida

Kroon

Administratie, 30 jaar ​

“Vanaf het allereerste begin ben ik werkzaam bij Skin for Skin. Ik heb Skin for Skin zien groeien van een duurzaam idee naar een prachtig puur product. Vanuit mijn functie als administratief medewerker heb ik alle processen mogen volgen.Wanneer je met mij in contact komt zal dit vooral gaan om alle vragen rondom de facturatie en betalingen. Ik sta je graag te woord.”

Daniëlle

van der Sloot

Online- en content marketeer, 24 jaar

“Mijn functie zegt online- en content marketeer maar het is eigenlijk een manusje-van-alles. Dagelijks houd ik mij bezig met alles wat zich online afspeelt; het optimaliseren van de website en shop, nieuwe content creëren en schrijven voor onze social mediakanalen, de online marketing en een stukje klantenservice. Daarnaast ben ik Mardien haar rechterhand, samen brainstormen we over de algemene groei van Skin for Skin, maken we doelen en strategieën en zijn we veel bezig met productontwikkeling. Een functie die ik met veel plezier en liefde vervul.”  

Stien

Jonker

Sales, 35 jaar ​

“De Health & Wellness-industrie is de afgelopen twee decennia een belangrijk onderdeel van mijn leven geweest. Ik begon mijn carrière in de drogisterij en nu spreek ik regelmatig voor grote groepen specialisten uit de beautybranche. Gedurende mijn ‘reis’ heb ik kennis mogen maken met toonaangevende merken en heb sindsdien met veel grote product- en behandelingshuizen wereldwijd gewerkt. Ik heb een grote passie voor de huid, huidverzorging, ingrediënten en behandelingsmethodes en het heeft me altijd een schat aan ervaring opgeleverd, het is een heerlijk vak wat nooit stilstaat. Ik ben heel blij om Mardien te ondersteunen bij het ontwikkelen van zowel trainingsmateriaal als het geven van trainingen voor specialisten.”

Test

het nu!

Wij verwerken ons natieve viscollageen als basis ingrediënt in allerlei beauty en health producten. Skin for Skin collageen, your new beauty secret! Ervaar zelf het geheim van de zee.

Ben jij klaar om in de wereld van collageen te duiken?

share it #skinforskin

0
Welkom! Waving Emoji Join Skin for Skin ! Meld je aan om te profiteren van voordeelacties! Registreer Terugkerende klant? Log in
Je bestellijst is nog leeg!

Het lijkt er op dat je nog niks in op je bestellijst heb staan.

Bekijk producten