GRATIS SAMPLES BIJ ALLE ORDERS

The story of
Skin for Skin

Mardien:

"Het verhaal van Skin for Skin begint bij mijn eigen geboorteplaats Urk. Op dit voormalige visserseiland staat de zee en alles wat zij te bieden heeft al lange tijd centraal. Ik neem je graag mee in ons unieke verhaal."

The power

of the sea

Skin for Skin is een echt duurzaam ‘made in Holland’ product en vindt haar oorsprong op het voormalige eiland Urk. Urk was vroeger een eiland in de Zuiderzee waar de bewoners rond moesten komen van de visserij. Dag en nacht op het water om met een goede vangst thuis te komen. Waar ze eerst de zee opgingen met houten botters…. zich door tegenslagen heen worstelden…. innoveerden om bestaansrecht te houden….. werd in 1939 de afsluitdijk een feit en Urk was niet meer het eiland Urk. Maar de mentaliteit en de werkzaamheden bleven, houten botters werden grote kotters en inmiddels heeft Urk de grootste visindustrie van Europa.

Fileren

het eerlijke product

Urk heeft de grootste visindustrie van Europa. Elke week varen de kotters de Noordzee op. De vers gevangen Noordzee vis wordt in het dorp dagelijks verwerkt tot eindproduct voor de consument/voedingsindustrie. De consument waardeert het eerlijke product met haar geweldige smaakbeleving. Skin for Skin is ontstaan vanuit ons moederbedrijf Varia Vis, een grote speler op de verse Noordzeevis-markt. Het hoofdproduct van Varia Vis is ‘schol’ en deze vis fileren zij dagelijks tot een mooi en smaakvol eindproduct.

natuurlijk viscollageen

Pillen

100% natuurlijk proces

Ondanks verschillende uitdagingen blijven de Urkers innoveren. Zo ook binnen het bedrijf van mijn man, Varia Vis. Vanuit de vraag hoe wij zo duurzaam mogelijk bezig kunnen zijn binnen onze bedrijfsvoering, en circulaire initiatieven te creëren, hebben wij een oplossing voor onze reststroom gevonden. Een uniek, gepatenteerd, 100% natuurlijk proces om diverse waardevolle stoffen uit de huid van de vis te halen, waaronder collageen.

Collageen…. Dat paste helemaal in mijn straatje! Na het zelf uitvoerig testen van het collageen, ervaarde ik veel beauty- en health benefits. En ook om mij heen ging het mensen opvallen. Een gezonde mooie ‘glowy’ huid bijvoorbeeld, dat wilden mijn vriendinnen ook wel 🙂

Skin for Skin was geboren! Inmiddels ben ik 44 jaar, en neem elke morgen trouw mijn supplementen in. Ik kan niet meer zonder! Het gaat mij niet om een rimpelvrij leven. Rimpels zijn meer dan zichtbare lijntjes in ons gezicht, onze rimpels vertellen een verhaal. Ik vind het belangrijk om te genieten in het leven en lachrimpels horen daar gelukkig gewoon bij. Maar alle beetjes helpen toch? Ik ben erg dankbaar voor de vele trouwe Skin for Skin gebruikers, allemaal zo enthousiast en iedereen ervaart weer andere voordelen.

Ben jij klaar om in de wereld van collageen te duiken?
Mardien

Test

het nu!

Wij verwerken ons natieve viscollageen als basis ingrediënt in allerlei beauty en health producten. Skin for Skin collageen, your new beauty secret! Ervaar zelf het geheim van de zee.

Ben jij klaar om in de wereld van collageen te duiken?

0
Welkom! Join Skin for Skin ! Meld je aan om te profiteren van voordeelacties! Registreer Terugkerende klant? Log in
Je bestellijst is nog leeg!

Het lijkt er op dat je nog niks in op je bestellijst heb staan.

Bekijk producten