Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Hoe krijg je dikker haar?

De vraag: ‘hoe krijg je dikker haar’  horen wij erg vaak voorbij komen. Heb je last van futloos, slap en dunner wordend haar? Heb je allerlei shampoos geprobeerd maar lijkt niets te werken? Laat Skin for Skin je een handje helpen!

De kwaliteit van onze haren begint in de haarzakjes, via de bloedvaten krijgen de haarzakjes namelijk zuurstof en vitamines. Onze haarzakjes bestaan voornamelijk uit keratine en collageen. Na je 25e levensjaar neemt de natuurlijke productie van collageen in je lichaam af. Collageen is een eiwit dat structuur geeft aan onze bloedvaten en zo ook de bloedvaten rond onze haarzakjes. Wanneer de collageen aanmaak vermindert krijgt het haar als het ware te weinig zuurstof en kan het afsterven. Dit heeft haaruitval als gevolg.

Verhoging collageen in verband met het krijgen van dikker haar

Wanneer de collageenproductie afneemt, en je dit tekort niet aanvult, kun je tekenen van veroudering waar gaan nemen, waaronder: de eerste fijne lijntjes en rimpels, zwakkere nagels, dunner wordend haar en zelfs haarverlies.

Om deze tekenen van veroudering voor zo lang mogelijk te remmen kun je eenmaal daags ons eigen samengestelde haar supplement die speciaal ontwikkeld is voor de bevordering van het haar innemen. Het haarsupplement van Skin for Skin is vervaardigd uit natief viscollageen. Natief viscollageen is een van de beste soorten collageen omdat deze de structuur van menselijk collageen het dichtste benadert: en zodoende zeer gemakkelijk en snel door het lichaam opgenomen kan worden.

Maar hoe beantwoordt dit de vraag: ‘hoe krijg je dikker haar?’ Het innemen van ons haarsupplement zorgt ervoor dat de haaruitval gestaakt wordt en het haar weer glanst en er gezond uit ziet.  Doordat het haar door het supplement echter gezonder en beter gehydrateerd is en de haren minder uitvallen, lijken haren op de hoofdhuid dikker.

Pillen voor dikker haar

Wat is dan wel de manier om dikker haar te krijgen? Pillen voor dikker haar bestaan helaas niet; vitamines, mineralen en collageen kunnen er niet voor zorgen dat de structuur van het haar daadwerkelijk verandert. Wél kan ons collageen supplement ervoor zorgen dat het haar gezonder wordt, de haarzakjes weer gezond worden en de haren veel minder uitvallen. Hierdoor lijkt de haardos voller, en glanst het meer doordat het haar van binnenuit gehydrateerd wordt. Daarnaast bevordert het supplement de haargroei waardoor je meer nieuwe haren krijgt. 

Het haarsupplement van Skin for Skin is gemaakt van natief viscollageen. Dit is verreweg de meest effectieve vorm van collageen omdat deze de structuur van menselijk collageen het beste benadert. Ook wordt deze vorm van collageen het snelste door het lichaam opgenomen; binnen ongeveer 30 minuten. Naast dat natief viscollageen de meest effectieve vorm van collageen is, is dit ook verreweg de meest duurzame. Het viscollageen van Skin for Skin wordt namelijk geoogst uit vissenhuiden uit de Noordzee: een bijproduct van de Nederlandse visserij die als restafval wordt beschouwd.

Als je de vraag ‘hoe krijg je dikker haar’ wil veranderen in ‘hoe krijg je mooier, voller en glanzender haar zonder al te veel moeite’  dan hebben wij het antwoord voor je! Gebruik ons unieke haarsupplement tegen haaruitval. Je hoeft het maar eenmaal per dag in te nemen: tijdens een maaltijd. Onze collageen pillen tegen haaruitval zijn volledig smaakloos en volledig natuurlijk. Ook zijn er  in tegenstelling tot drankjes en poeder, geen kunstmatige geur- en smaakstoffen, vulmiddelen en conserveringsmiddelen aan toegevoegd.

 

Haarsupplement van Skin for Skin  
Het haarsupplement van Skin for Skin tegen haaruitval.
 

De ultieme combinatie van collageen en vitamine C, dat is Skin for Skin. Een 100% natuurlijk product, met natief collageen uit vis die gevangen is in de natuur.

Tips voor dikker haar

Met ons haarsupplementen krijgt je haar van binnenuit een gezondheidsboost; optisch zal het wel even duren voordat je haar er gezonder en mooier uit gaat zien. Wil je nog meer tips voor een volle haardos? Probeer de volgende tips dan eens:

Omgekeerd je haar föhnen
Droog je haren (met de haarföhn niet op de warmste stand om schade te voorkomen) met je hoofd hangend naar beneden. Wanneer je haar droog is heb je een gigantische volume-boost bij de wortels die je haar er optisch dikker uit laat zien.

Zeezoutspray
Gebruik zeezoutspray of een andere texturizer om meer textuur in je haar aan te brengen. Ook hierdoor zullen je lokken er dikker uitzien.

Droogshampoo
Door de ruwe textuur kun je met droogshampoo volume in je haar creëren. Kies hierbij altijd voor een poeder, in plaats van een spray om het optimale effect te bereiken.

Wil je graag meer informatie over het haar en hoe Skin for Skin precies werkt? Download het E-book hieronder en ontvang een kortingscode die te gebruiken is in de webshop!

Ontvang het eBook

Lees alles over collageen en haar in ons eBook!
0
Welkom! Waving Emoji Join Skin for Skin ! Meld je aan om te profiteren van voordeelacties! Registreer Terugkerende klant? Log in
Je bestellijst is nog leeg!

Het lijkt er op dat je nog niks in op je bestellijst heb staan.

Bekijk producten