Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Collageen in koffietijd: Vivian en Maaike ontdekken wondermiddel uit Urk!

Beauty-expert Maaike Dorsteen van koffietijd is continu bezig met nieuwe ontdekkingen op het gebied van beauty, en de bijbehorende producten. Maaike heeft nu een hele bijzonder beautygeheim ontdekt van eigen Hollandse bodem, namelijk uit Urk! Bekijk hier het item over collageen in koffietijd!

Skin for Skin is een beautymerk dat oorspronkelijk uit dit vissersplaatsje komt en is gespecialiseerd in haar- en collageencapsules. Maaike komt bij Koffietijd alles vertellen over het geheim achter dit bijzondere beautyproduct, namelijk natief viscollageen. 

Collageen in koffietijd

Beautygeheim uit Urk 

Urk: iedereen kent het wel. Misschien wel als visserseiland van vroeger. Hoewel het geen eiland meer is, heeft Urk nog wel de grootste visindustrie van Europa. En de vis wordt niet alleen verkocht en gegeten. De Urkers ontdekten namelijk dat hun vis ook uitermate geschikt is als beautygeheim. Je kunt het bijna al raden want Maaike is er dol op: collageensupplementen. 

Collageen in koffietijd

Beautyexpert van koffietijd Maaike Dorsteen is fan en heeft het er al vaak over gehad: collageen. Voor degene die nog nooit gehoord hebben van collageen, even een kleine samenvatting. Collageen is een eiwit dat van nature aanwezig is in ons lichaam. Onze gewrichten, botten, spieren, haren, nagels, bindweefsel en onze huid bestaan allemaal uit collageen. Collageen werkt lijmvormend. Het zorgt ervoor dat de boel bij elkaar wordt gehouden. Het zorgt voor elasticiteit en stevigheid in alle bindweefsels.  

Ons lichaam maakt zelf collageen aan, maar na je 25ste levensjaar neemt die aanmaak helaas af. Bovendien zorgt ons veranderde eetpatroon er ook voor dat deze afname zich sneller voor kan doen. Vroeger aten we bijvoorbeeld veel meer dierlijke producten dan nu. De afname van collageenproductie kan je onder andere merken door het ontstaan van fijne lijntjes en rimpels.  

Collageen
Collageen supplementen van Skin for Skin

Ouder worden is een zegen 

Ouder worden is natuurlijk een zegen en rimpels horen daar ook bij. Maar het is zeker niet erg om deze rimpels een beetje te verminderen en alles soepel te houden. “Ik merkte dat ik eerst verschillen ging merken aan mijn gewrichten voordat ik het aan mijn huid ging zien. Ik loop veel hard, maar word ook ouder en stijver. Ik begon ineens te merken dat ik minder last kreeg van mijn gewrichten”, aldus Maaike. 

Maaike Dorsteen: Zo word je mooi (en natuurlijk) ouder met pure collageen

Collageensupplementen 

De collageencapsules van Skin for Skin zijn de enige supplementen die gemaakt zijn van natief viscollageen. Natief komt van het Engelse woord native, dat oorsprong/oorspronkelijk betekent. Hiermee wordt aangegeven dat het collageen uit de vishuid wordt gehaald zonder dat hierbij gebruik wordt gemaakt van hitte, chemicaliën of zuren. Hierbij gaat de structuur van het collageen niet kapot en heb je dus ook minder nodig om resultaat te zien.  

Naast collageen bevatten de supplementen ook vitamine C, wat voor positieve invloed is op huid en lichaam. Vitamine C draagt bij aan de lichaamseigen aanmaak van collageen. Bij tekort aan vitamine C, maak je ook minder collageen aan. Daarnaast zorgt vitamine C ervoor dat je lichaam überhaupt collageen kan opnemen.  

Vivian Slingerland: ‘Allemaal collageen slikken, wondermiddel voor je huid, verjongingskuur uit Urk

Haarsupplementen 

Veel vrouwen kunnen tijdens de overgang last krijgen van dunner wordend haar. Ook de seizoenswisseling van de zomer naar de herfst kan zorgen voor meer haaruitval. Collageen zit ook in je haar. Dus mocht je last hebben van dunner wordend haar dan is collageen slikken zeker aan te raden. Je haar zal minder snel afbreken, het lijkt minder dof en het groeit een stuk sneller. Naast collageen en vitamine C bevatten de haarcapsules ook aanvullende haarvitamines- en mineralen. Biotine en zink dragen bijvoorbeeld bij aan de haargroei. En koper bij normale pigmentatie van het haar.   

Dus mocht je wat hulp nodig hebben bij je gewrichten, huid of haar: begin dan met deze supplementen! Want onze beautyexpert Maaike is al fan!   

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
Welkom! Waving Emoji Join Skin for Skin ! Meld je aan om te profiteren van voordeelacties! Registreer Terugkerende klant? Log in
Je bestellijst is nog leeg!

Het lijkt er op dat je nog niks in op je bestellijst heb staan.

Bekijk producten