BUY 3 SUPPLEMENTS GET 1 FREE

Gouden tip om nagels sneller te laten groeien

Het groeien van de nagels duurt best wel lang. Al helemaal als je niet kunt stoppen met nagelbijten of je nagels te zwak zijn en steeds afbreken. Gelukkig hebben wij de gouden tip gevonden voor de nagels! Wij hebben een natuurlijk supplement ontwikkeld waardoor jij je nagels sneller kunt laten groeien en wat ondersteunt bij het krijgen van mooie, sterke nagels.

Als je wilt dat je zwakke nagels sterker worden, is het erg belangrijk om meer vitamines en mineralen in te nemen. De slechte staat van je nagels kan namelijk liggen aan een vitamine tekort. Dit probleem is op te lossen dankzij ons supplement. Ons haarsupplement bevat verschillende vitamines en mineralen wat een positief heeft effect op het sneller laten groeien van de nagels en het versterken van de nagels.

Wil jij je nagels ook sterker maken? Een goede verzorging staat voorop en kan  veel verschil maken. Lees hier onze tips voor sterke en gezonde nagels, voor alle tips over het verzorgen van de nagel.

Ons supplement laat je nagels sneller groeien

Ons haarsupplement hebben wij zorgvuldig samengesteld, met als basis ons eigen collageen aangevuld met verschillende vitamines en mineralen. Collageen is een van de belangrijkste eiwitten in ons lichaam. Na ons 25ste levensjaar neemt de natuurlijk aanmaak van collageen af. Vitamine C is de bouwstof van collageen, wat van belang is voor de bloedvaten, botten, kraakbeen en de huid. Ons eigen natieve viscollageen met vitamine C is dus een hele mooie basis van ons supplement.

Aan ons haarsupplement zijn verder de volgende vitamines toegevoegd: Seleen, zink, biotine, koper en Vitamine A en B2. Seleen en zink dragen bij aan het behoud van normale nagels en zijn goed voor de nagels. De reviews over ons haarsupplement wat betreft de nagelgroei en de sterkte van de nagels zijn lovend!

Een capsule per dag voor langere nagels

Je hoeft maar één capsule per dag in te nemen met water om de nagelgroei te bevorderen. Je krijgt geen onnodige suikers binnen, want er zijn geen smaak-en zoetstoffen toegevoegd aan de supplementen. Ons haarsupplement mag tijdens een maaltijd worden ingenomen, super makkelijk dus!

Bijkomende voordelen

Skin for Skin kent nog veel meer voordelen dan alleen het krijgen van gezonde, lange nagels. Onze voedingssupplementen zorgen namelijk ook voor een beter gehydrateerde huid, glanzender haar en minder haaruitval!

Laat je nagels sneller groeien!

Wil jij je nagels sneller laten groeien? Bestel de capsules dan snel in de shop en je zult zelf ervaren dat je nagels echt gaan groeien.

Wil je meer informatie over de nagels en hoe het collageen precies in zijn werking gaat? Download dan hieronder het E-book met alle informatie over de nagels en collageen. In het E-book is ook een kortingscode te vinden, wat natuurlijk altijd leuk is om te krijgen!

Ontvang het eBook

Wil jij alles leren over het verkrijgen van sterke, gezonde en glanzende nagels?
0
Welkom! Waving Emoji Join Skin for Skin ! Meld je aan om te profiteren van voordeelacties! Registreer Terugkerende klant? Log in
Je bestellijst is nog leeg!

Het lijkt er op dat je nog niks in op je bestellijst heb staan.

Bekijk producten