It‚Äôs our Birthday! ūüéā 10% OFF

LET'S MEET ALL OUR PRODUCTS

Lucienne Korf
Beoordelaar
5/5

De geur is fantastisch, Dikke aanrader

1 maand geleden
Brenda
Beoordelaar
5/5

Top product!
Ik heb last van acne en het lijkt erop dat deze crème de acne echt zichtbaar minder heeft gemaakt. Kan niet meer zonder deze crème.

1 maand geleden
Barbara Broere
Geverifieerde eigenaarGeverifieerde eigenaar
5/5
Ik gebruik het eigenlijk voor iets heel anders. Wel voor beschadigde huid maar door doorligplekken die ik heb omdat ik terminaal ziek ben. Ik gebruik de zalf nu 5 dagen en bijna de hele huid is genezen door 2x per dag smeren. Via mijn schoonzus toevallig deze zalf geleend op een weekendje weg omdat ...
Toon meer
3 maanden geleden
Ankie
Geverifieerde eigenaarGeverifieerde eigenaar
5/5

Heel tevreden!

3 maanden geleden
Rina Cijnssen
Geverifieerde eigenaarGeverifieerde eigenaar
4/5
Heb goede ervaring Zie er fris uit En kan weer hard lopen Terwijl ik twee jaar geleden bijna niet goed kon lopen Trappen lopen was moeilijk Op de knie√ęn kon ik niet meer Nu kan ik dit alles weer Heb ook therapie gehad En vanaf februari dit jaar slik ik deze collagen supplementen slik gaat he...
Toon meer
3 maanden geleden
maria Scheres
Beoordelaar
4/5

Goed

3 maanden geleden
Gonny
Geverifieerde eigenaarGeverifieerde eigenaar
5/5

Top borstel

4 maanden geleden
E.M.B. Bos
Beoordelaar
4/5

lijkt me geweldig

5 maanden geleden
E.M.B. Bos
Beoordelaar
4/5

top

5 maanden geleden
Mandy Zandstra- ten Hoope
Geverifieerde eigenaarGeverifieerde eigenaar
5/5

Ik vind dit een fantastisch product.
Na een maand merkte ik al een enorm verschil.
Ik kan gewoon niet meer zonder.

1 jaar geleden
0
Welkom! Waving Emoji Join Skin for Skin ! Meld je aan om te profiteren van voordeelacties! Registreer Terugkerende klant? Log in
Je bestellijst is nog leeg!

Het lijkt er op dat je nog niks in op je bestellijst heb staan.

Bekijk producten