Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Welcome 2021!

Wat gaat het toch allemaal snel….. zo zit je in de Decembermaand, uit te kijken naar de jaarwisseling en het nieuwe jaar. Wat zal dit jaar ons brengen? En dan knipper je 1x met je ogen en zit bijna de eerste werkweek van het nieuwe jaar er al weer op, gewone dagen net als in de voorgaande maanden…… niets speciaals aan eigenlijk. Toch? 

Als ik persoonlijk de balans opmaak van 2020 heb ik een mooi jaar gehad. Zolang het met mijn gezin, familie en vrienden goed gaat in de breedste zin van het woord, ik boodschappen kan doen om eten op tafel te kunnen zetten en het zakelijk gezien ook nog enigszins blijft draaien ondanks verschillende uitdagingen, mag je toch van een gelukkig jaar spreken? Natuurlijk heeft iedereen zijn eigen kruis te dragen en dat is bij mij niet minder geweest. Zorgen om de gezondheid van mijn vader, het overlijden van mijn omaatje, een oom die plotseling overleden is…. Ja dat zijn minder mooie dingen. Desalniettemin blijf ik positief en kijk ik met enthousiasme uit naar dit jaar. 

Onze plannen voor 2021!

Want wat staat er veel op de planning! Deze eerste werkdagen van 2021 hebben wij gevuld met brainstormen en nog eens brainstormen. Je moet namelijk van goede huize komen om voor de consument een fantastisch nieuw product te lanceren. (Wij zijn allereerst zelf ook consumenten. Slikken niet alles voor zoete koek en vinden ook: wat je belooft moet je doen! Of in dit geval: wat een product belooft te doen moet het ook echt doen!) Als alles meezit kunnen we dit product vanaf april aan jullie laten zien en ik verwacht dat jullie net zo blij zullen worden van dit product als dat wij hier op kantoor zijn! 

Verder hebben we super gave plannen om jullie te ondersteunen in het verstevigen van de huid en aan een ‘glowing’ skin te werken, maar dat moet nog even geheim blijven? You. Will. Love. It!!!!! Ik hoop dat ik iets van ons enthousiasme kan overbrengen want echt, het wordt zo gaaf! Wat wij trouwens erg leuk vinden, is om van jullie te horen: Wat zouden jullie van Skin for Skin willen zien? Van welke producten zou jij nou echt heel blij worden? En als klant: wat vind je van onze huidige producten? Een review vinden wij altijd heel belangrijk, deze kun je onder elk product in onze webshop plaatsen. 

Voor nu hang ik mijn pen in de wilgen, ik ga mijn jongste helpen met het thuiswerk, jeuj☹

X Mardien

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
Welkom! Waving Emoji Join Skin for Skin ! Meld je aan om te profiteren van voordeelacties! Registreer Terugkerende klant? Log in
Je bestellijst is nog leeg!

Het lijkt er op dat je nog niks in op je bestellijst heb staan.

Bekijk producten