GRATIS SAMPLES BIJ ALLE ORDERS

Met deze simpele stappen creëer je een spa treatment in huis!

Dagelijkse self-care routines helpen je gezond, gelukkig en in balans te blijven. De decembermaand is naast gezellig ook ontzettend druk voor veel mensen. Het kan dus geen kwaad om juist in deze drukke maand elke week een ontspanningsmoment voor jezelf in te plannen! Geef een upgrade aan jouw self-care routine, gebruik onze wellness-tips en creëer jouw spa treatment in huis! 

Ontspan in jouw eigen mini wellness 

Laat een heerlijk warm bad vollopen, voeg jouw favoriete geur toe, steek een geurkaars aan, reinig je huid en zet een ontspannen wellness muziekje op. Er is geen betere manier om te ontspannen dan in een heerlijk warm bad! 

1. Geef jouw huid een boost

Bij een spa treatment kan een kleine gezichtsbehandeling natuurlijk niet ontbreken. Skin for Skin heeft twee unieke sheetmaskers om de huid een echte boost te geven. Het idee achter een sheetmasker is dat het materiaal van het masker de actieve ingrediënten vasthoudt op je gezicht, zodat alle ingrediënten diep in je huid kunnen trekken en je er optimaal van kunt profiteren.

Het Skin for Skin ‘get me glowing’ sheetmasker geeft een instant glow aan jouw huid. Dit masker is zuiverend, kalmerend, vocht inbrengend, antibacterieel en ontstekingsremmend. 

Ons ‘lift me up’ sheetmasker geeft een liftend effect, heeft anti-aging eigenschappen, vult fijne lijntjes op en verstevigt de gezichtscontouren.

Een warm bad, geurkaars aan, sheetmasker op, kopje verse kruidenthee naast je.. ontspannen maar!

2. Mini bindweefselmassage 

Na het gebruik van onze sheetmaskers kun je het overige serum opvangen in bijvoorbeeld een leeg serum flesje, of bewaren in het zakje. Je kunt er ook voor kiezen om het masker twee keer te bewaren, daarvoor bevatten de zakjes voldoende serum! 

Met het overige serum kun je een kleine gezichtsmassage uitvoeren. Hiervoor kun je het beste een jaderoller gebruiken! Verdeel het overige serum over jouw gezicht en rol met de jaderoller (en anders met je vingers) van binnen naar de buitenkant van jouw gezicht. Lees hier meer over hoe je een bindweefselmassage thuis kunt uitvoeren en wat de effecten hiervan zijn! 

Complete spa treatment in 1 box

Skin for Skin heeft voor deze feestdagen een speciale cadeau box samengesteld met daarin alle producten die je nodig bent voor een ultiem ontspanningsmoment! De ‘Get comfy’ box bevat een luxe badjas, een Skin for Skin sheetmasker met extra serumflesje, onze beide teablends met bijpassende theelepeltjes en luxe theepot! Geef jouw self-care routine vandaag nog een upgrade en bestel de box in onze webshop! 

Wij wensen jullie allemaal een hele fijne, ontspannen decembermaand!

Liefs, 

Team Skin for Skin 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
Welkom! Join Skin for Skin ! Meld je aan om te profiteren van voordeelacties! Registreer Terugkerende klant? Log in
Je bestellijst is nog leeg!

Het lijkt er op dat je nog niks in op je bestellijst heb staan.

Bekijk producten