Gratis Beach Bag (t.w.v. €19,95) vanaf €85, OP=OP

Daily stay-in routine

Zo, ik zit:-) Wat een heerlijk weer hebben we, zo kan ik op een natuurlijke manier vitamine D opdoen! Daarbij krijg je ook nog een lekker kleurtje, want laten we eerlijk zijn, al weten we dat de zon verantwoordelijk is voor huidveroudering, een gezonde teint doet wonderen voor je humeur:-)

Quarantea 

Ik drink een heerlijke grote mok Berry tea oftewel beauty tea zoals ik hem liefkozend noem. Waarom beauty thee? Onder andere vanwege de witte en groene thee die erin zit. Deze 2 theesoorten bevatten polyphenol, een supersterke anti-oxidant. Deze anti-oxidanten zijn belangrijk om vrije radicalen te bestrijden, want deze vrije radicalen zorgen ook voor huidveroudering. Terwijl ik denk aan Danielle, die mij stalkt om deze nieuwe blog in te sturen en ik dus eigenlijk de blaren op mijn vingers zou moeten tikken, geniet ik best lekker achter in mijn tuin hihi! 

Mijn telefoontje doet dienst als vermaak, mijn schermtijd-gemiddelde van 5 uur en eenendertig minuten blijft zo lekker op niveau…. Ik zou eigenlijk beter even de benen moeten strekken in de vorm van een wandeling of een fietstochtje, maar hey, iemand moet toch social media bijhouden om echt helemaal niks te missen van wat er allemaal gebeurt in de wereld? Want dat we nog steeds in een soort van ‘quarantaine’ zitten met z’n allen, had toch bijna niemand aan zien komen? En ondanks dat het rust geeft in mijn gezin, (geen taxi voor voetbal, geen vergaderingen, geen afspraken, best chill) mis ik alles!! 

Beauty routine 

Vanmorgen ben ik trouwens gestart (as usual) met mijn collageen capsules. Ik zit momenteel op 2 capsules per dag, nadat ik een tijd had verzaakt. (Te lezen in mijn Instagram post) Het is mezelf weer volledig duidelijk dat ik niet moet stoppen. Nooit. Never. De gevolgen zijn namelijk akelig, heel akelig hahaha! Ik ben dan ook zeker weer trouw, en ben daarnaast dus trouw mijn thee aan het drinken, en daarbij gebruik ik elke week een sheetmasker van Skin for Skin. Hoewel ik zeker de lifting kan gebruiken met mijn 40 jaar, de glowing is op sommige dagen ook heel fijn. 

Tja, ik moet mezelf nu een schop onder mijn *** geven, zo komt er niets uit mijn handen. Ik heb een to-do list van 2 kantjes, maar het lukt me niet. Vriezer nog niet ontdooid, kledingkast nog niet uitgeruimd, zelfs mijn boeken nog niet op alfabetische volgorde of kleur gezet, je weet wel, van die echt heeeele belangrijke dingen…… 

Win actie
Een van de prijzen!

Win win win! 

Weet je wat? Ik pak er nog een lekker ijsje bij. Ik ga helemaal niks meer doen vandaag:-) Behalve jullie nog even snel te vertellen over onze nieuwe actie:

Bij elk product dat je bestelt vanaf vandaag, ontvang je een lootje. Dus niet bij elke bestelling 1 lootje, nee, bij elk product. Koop je dus een haarsupplement, thee en een sheetmasker, ontvang je 3 lootjes. Wat kun je winnen dan hoor ik je denken? We hebben superleuke prijzen al zeg ik zelf:-) Theepakketten, maskerpakketten, collageenpakketten, haarpakketten, en zelfs als hoofdprijs ons hele assortiment in een supermooi pakket! Je hoeft er niets extra’s voor te doen, alleen te bestellen. Wat je waarschijnlijk toch al zou doen:-) Omdat je het belang van onze producten inmiddels weet, net als ik zelf!

Klik hier om direct naar de shop te gaan!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
Welkom! Waving Emoji Join Skin for Skin ! Meld je aan om te profiteren van voordeelacties! Registreer Terugkerende klant? Log in
Je bestellijst is nog leeg!

Het lijkt er op dat je nog niks in op je bestellijst heb staan.

Bekijk producten