BUY 3 SUPPLEMENTS GET 1 FREE

Stay safe and take care!

Corona.. vorig jaar hadden we dit woord snel gelinkt aan een zomers drankje, maar helaas is dat vandaag de dag veel anders. Bijna de hele wereld heeft met het virus te maken en ook Nederland is niet overgeslagen. Helaas is het de harde realiteit, heftige maatregelen en een situatie die we nog nooit eerder hebben meegemaakt! Ik sta achter alle beslissingen die de overheid momenteel heeft ingesteld en ik hoop ook dat we het virus op deze manier een halt toe kunnen roepen. Denkend aan alle mensen die er al mee te maken hebben, zoals alle geweldige zorgverleners, maar ook de patiënten die al in complete isolatie zitten….. Eng, confronterend en het zou je gek kunnen maken! Maar als iedereen zich houdt aan de richtlijnen, en misschien zelfs nog meer, moeten we dit te boven komen! 

De impact van corona op ons dagelijkse leven 

Common sense is in dit geval gewenst. Ik zou nu de ‘closet’ grappen kunnen aanhalen, maar ik heb er de kracht niet voor. Ik ben druk met de zaak draaiende te houden. Ondertussen zijn de kinderen tot 6 april thuis van school, die eigenlijk niet zonder onderwijs kunnen van onze topjuffen en -meesters. Verder probeer je de boel schoon te houden, soort politieagentje spelen zeg maar. 1000x per dag zeggen “WAS. JULLIE. HANDEN.” Ik zal eerlijk bekennen dat ik niet de perfecte moeder ben die thuisonderwijs geeft, en pedagogisch verantwoorde spelletjes laat spelen. Nee, je begrijpt: 24/7 schermtijd:-) 

Alle gekheid op een stokje, de kids zijn heerlijk buiten aan het voetballen en trampolinespringen in het heerlijke zonnetje. Laat het maar gauw mooier weer worden, bacillen gaan er niet zo goed op heb ik begrepen! Je zou deze tijd toch een beetje kunnen zien als stilte-tijd, genieten van elkaar, met elkaar, en de realistische angst niet laten overheersen!! De natuur kan herstellen en opbloeien en ook wij hebben meer tijd en aandacht om aan onze eigen gezondheid te denken en die van de mensen om ons heen. 

Skin for Skin Gift Box: Stel zelf een box samen met supplementen en/of beauty-producten

To make this time at home a little bit easier: Take care gift

Wij willen in deze onzekere tijd graag een extraatje doen: Als jullie online onze supplementen etc. bestellen, sturen we bij elke bestelling boven de 65 euro een van onze sheetmaskers of 1 van onze theesoorten gratis mee. Gewoon, van ons, voor jullie. Even een positief opkikkertje, hoe klein dit ook is vergeleken bij alle problemen die er nu zijn. We hopen dat jullie de middenstand blijven gedenken, zodat we deze crisis allemaal overleven! Zorg voor elkaar, want samen staan we sterk! 

Klik hier om direct naar onze shop te gaan!

Liefs en stay safe,

Mardien en Team Skin for Skin

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
Welkom! Waving Emoji Join Skin for Skin ! Meld je aan om te profiteren van voordeelacties! Registreer Terugkerende klant? Log in
Je bestellijst is nog leeg!

Het lijkt er op dat je nog niks in op je bestellijst heb staan.

Bekijk producten