It‚Äôs our Birthday! ūüéā 10% OFF

Skin for Skin collageen in combinatie met huidbehandelingen

In onze nieuwe rubriek ‘ervaringen van schoonheidsspecialisten met Skin for Skin collageen’ gaan we langs bij onze verkooppunten. Onze salesmanager Geeske zit wekelijks op de weg naar bestaande en nieuwe schoonheidssalons. Op dit moment verkopen ruim 120 salons Skin for Skin en daar zijn wij ontzettend trots op, want Skin for Skin collageen in combinatie met huid-verbeterende behandelingen heeft hele mooie resultaten. Geeske zal jullie af en toe meenemen in de wereld van onze schoonheidsspecialisten en hun ervaringen met ons collageen in de salon.

Voor deze blog gaan we langs bij Ivanka van schoonheidssalon Beauty by Ivanka

‘Waarom ben jij begonnen met Skin for Skin?’

Nadat jij bij ons langs was geweest werd ik gelijk enthousiast van alle voordelen van Skin for Skin. Het helpt bij de haargroei, voeden van de huid van binnenuit, sterkere nagels en meer energie. Dat sprak mij erg aan, want ik zocht al een tijdje naar een product wat de schoonheid kan ondersteunen van binnenuit.

‘Je gaf al aan dat schoonheid van binnenuit erg belangrijk is voor jou, kan je dit toelichten?’

Je kan gewoon sowieso niets bereiken als je niets van binnenuit aanpakt. Ik geloof dat schoonheid namelijk echt van binnenuit moet komen. Het moet dus echt van beide kanten komen, dus zowel je behandelingen als je producten. En dat zie je ook heel mooi terug in de salon.

‘Wat zijn jouw specialiteiten in jouw salon? Waarin is jouw salon uniek?’

Door de diverse behandelingen en producten. We bieden heel veel aan; pedicure, nagels, gezichtsbehandelingen en we hebben een leuk klein winkeltje. Ik denk persoonlijk echt dat de huid verbeterende behandelingen en de combinatie met Skin for Skin ons uniek maakt. Zo kunnen we de klant ook alles aanbieden voor een optimaal resultaat!

‘Wat zijn de ervaringen met het gebruik van Skin for Skin? En wat zijn jouw persoonlijke ervaringen?’

Klanten die trouw elk dag Skin for Skin gebruiken, merken echt verschil. We hebben zelfs een mannelijke klant haha, die het gebruikt voor de conditie van zijn voeten bij de pedicure. Mijn moeder doet hier de pedicure behandelingen en hij schaft het elke keer weer aan als hij komt voor een behandeling! Zelf merk ik bijvoorbeeld dat ik echt minder onzuiverheden heb! En misschien vreemd maar wat ik ook heb gemerkt is dat als ik het soms 3/4 dagen vergeet, ik echt een opgeblazen gevoel krijg in mijn buik. Verder; de klanten die het gebruiken zijn er gewoon echt enthousiast over. Minder rimpeltjes, meer stevigheid. Dat zien we ook echt terug bij de behandelingen.

‘Waarom vind je het zo belangrijk dat klanten Skin for Skin gaan gebruiken?’

Omdat ik het zonde vind als men meer met hun huid kan bereiken maar uiteindelijk niet het allerbeste resultaat behalen. Het is eigenlijk net die ene stap die je extra nodig hebt voor het allerbeste resultaat. Alles hangt ook samen. Dus en je producten en je behandelingen en je collageen voor de schoonheid van binnenuit! Dan pas kan je echt zeggen dat je alles aan kan bieden aan je klant en dus samen voor een optimaal resultaat kunt gaan.

‘Hoe vertel jij de klanten over Skin for Skin?’

Ik kijk eerst wie er in de stoel ligt, een nieuwe klant of een bestaande klant. Vervolgens kijk ik naar de huid en doe ik vaak een huidanalyse. Hiermee kan ik ook kijken wat deze huid nodig heeft en kan ik door middel van vragen te stellen erachter komen wat de behoefte van de klant is. Ik vertel dan dat wij ook collageen aanbieden, voor net dat beetje extra naast deze behandeling en de producten. Ik vind het eigenlijk het leukst om samen met de klant te gaan kijken naar het allerbeste resultaat. En ik wil dat de klant hier weggaat met een goed gevoel en goed advies, want ik geloof dat dat het belangrijkste is!

Wil jij zelf ervaren wat ons collageen voor jou kan doen? Neem dan een kijkje in onze shop! Heb je een eigen salon en zou je in contact willen komen met Geeske? Klik dan hier!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
Welkom! Waving Emoji Join Skin for Skin ! Meld je aan om te profiteren van voordeelacties! Registreer Terugkerende klant? Log in
Je bestellijst is nog leeg!

Het lijkt er op dat je nog niks in op je bestellijst heb staan.

Bekijk producten