Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Ervaring van schoonheidsspecialisten met collageen

Vandaag lanceren wij een nieuwe rubriek: de ervaringen van schoonheidsspecialisten met Skin for Skin collageen! Onze salesmanager Geeske zit wekelijks op de weg naar bestaande en nieuwe schoonheidssalons. Op dit moment verkopen ruim 100 salons Skin for Skin en daar zijn wij ontzettend trots op, want als je ergens terecht kunt voor huidverbetering ben je bij een schoonheidsspecialist aan het goede adres. Geeske zal jullie af en toe meenemen in de wereld van onze schoonheidsspecialisten.

Vorige week was ik bij Jackelin Frank, vanaf het begin ons verkooppunt in Den Haag!  Superleuk om haar even op te zoeken en te horen wat haar ervaringen zijn met ons collageen. Jackelin is een trouwe klant met ontzettend veel kennis op elk gebied binnen de beautywereld. Zelf ben ik ook schoonheidsspecialist geweest, dus altijd fijn om even op de hoogte te zijn van de nieuwste trends. Veel leesplezier!

‘Wie is het gezicht achter de salon? En waar liggen jouw specialiteiten?’

Mijn naam is Jackelin Frank en ik ben de eigenaresse van de Salon Jackelin Frank in Den Haag.
Bij ons in de salon ligt de nadruk op de schoonheid, en dus ook op de uitstraling van de klant.
De behandelingen die wij voornamelijk in de salon geven zijn de brow treatments en de verdere skin behandelingen. Zoals de natural face lifting en de collageen treatment. Ik vind het onwijs belangrijk dat de klant van alle kanten geadviseerd kan worden. Zowel het uiterlijk als het innerlijk.

En wanneer zij na een behandeling met een mooie glimlach onze salon verlaten, dan weet ik weer waarom ik zo blij word van mijn werk.

“Waarom ben jij begonnen met het gebruik van Skin for Skin in jouw salon?’

Ik ken rimpel-koningin Maaike (Furrow) persoonlijk, en die kwam eens bij mij in de salon en zei Jackelin je MOET dit product echt eens gaan gebruiken. Maaike zei, Ik loop elke dag hard waardoor ik onwijs veel last had van mijn gewrichten. Ik ben dit gaan gebruiken en heb gewoon geen last meer! Plus het is ook nog eens goed voor je huid, haar en nagels! Dus op aanraden van Maaike ben ik dit op gaan zoeken en kwam ik erachter dat ik het ook kon gaan verkopen in mijn salon. Wat ik gelijk wilde, want inderdaad ik merkte ook erg veel verschil in mijn lichaam door het gebruik van Skin for Skin.
Ik vind het een prachtig product als aanvulling op mijn browbar en treatments. Het is net dat beetje extra voor de klant!

‘Waarom vind jij de schoonheid van binnenuit zo belangrijk?’

Het is een gegeven dat naarmate je ouder word je collageen niveau daalt. Daarom vind ik het ook zo belangrijk dat je dat wel blijft aanvullen van binnenuit. Natuurlijk kunnen wij heel veel voor de buitenkant betekenen. Maar daarnaast is het misschhien nog wel belangrijker dat je ook de binnenkant goed onderhoud. En dat wil ik ook graag uitdragen naar mijn klanten.

‘Wat zijn jouw ervaringen met het gebruik van Skin for Skin collageen?’

Ik gebruik het zelf nu al een hele tijd en ik merk het vooral aan mijn nagels en mijn haargroei. Ik werk natuurlijk met mijn handen en mijn nagels waren daardoor altijd slap en braken snel af. Daarnaast had ik ook vaak last van haaruitval. Ik ervaar nu dat ik daar geen last meer van heb en dat mijn haar erg snel groeit, plus mijn nagels zijn sterk!

‘Wat zijn de ervaringen van jouw klanten?’

Klanten ervaren allemaal weer wat anders. En dat vind ik ook zo mooi aan jullie product! Iedereen kan dit gebruiken want het vult tekorten aan waar jij het meeste collageen mist. Wij geven veel bindweefsel of natural face lifting behandelingen, waar wij altijd een kuur Skin for Skin bij adviseren.
Dit omdat dat het collageen van binnenuit stimuleert en ervoor zorgt dat het resultaat van de behandelingen extra wordt ondersteund. Klanten merken het al wel vaak direct aan hun haren en nagels. Dan weten ze dat de extra collageenaanvulling zijn werk al doet.

Conclusie? Ik ben erg enthousiast over Skin for Skin in mijn salon en de resultaten daarvan in combinatie met onze behandelingen. Naar mijn mening is dit echt een waardevolle toevoeging in elke salon!

Benieuwd welke salon bij jou in de buurt Skin for Skin verkoopt? Kijk dan hier! Heb jij een salon en wil je graag eens vrijblijvend een afspraak inplannen met mij? Kijk dan hier!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
Welkom! Waving Emoji Join Skin for Skin ! Meld je aan om te profiteren van voordeelacties! Registreer Terugkerende klant? Log in
Je bestellijst is nog leeg!

Het lijkt er op dat je nog niks in op je bestellijst heb staan.

Bekijk producten