Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

BACK TO BUSINESS

-Klein vreugdedansje- oh yeah… oh yeah…. zo’n heerlijk gevoel overheerste de eerste maandag na de vakantie bij mij?. Kids naar school…. Na 6 lange weken…. We hadden geen vakantieplannen deze zomer, maar met de heerlijke temperaturen was het in eigen dorp ook goed vertoeven. Op Urk vind je alles; strand, boulevard, restaurantjes, terrasjes, zwembad, bos, kortom genoeg plekjes om te genieten! Maar ik moet stiekem bekennen dat ik toch wel een beetje in het autistische spectrum thuishoor haha! Ik hou van de zekerheden van het leven, opstaan, kids naar school werken, warm eten tussen de middag, uurtje of 7 brood eten, kids douchen en klaarmaken voor de nacht, overzichtelijker kan niet toch? De uren dat ik hier niet mee bezig ben, ga ik heerlijk naar kantoor, aan het werk.

Nu we de nazomer ingegaan zijn, is het ook tijd om weer actief te worden. Nu hoor ik jullie denken: ‘wauw, Mardien gaat sporten…’ Nee nee, mensen die mij kennen weten dat ik het sport-gen mis helaas, alhoewel we op kantoor met de Skin for Skin ladies wel een planking-challenge zijn gestart afgelopen week, dus wie weet triggert dat nog het stilliggende sport-gen?. Ik bedoel meer actief in de zin van nieuwe projecten op kantoor! Ik ben met zoveel leuke dingen bezig, kan er nog niet te veel over zeggen natuurlijk, maaaaaar ik kan je wel vertellen dat je het allemaal wilt hebben!

Ook denk ik aan mijn verjaardag, ik hoop namelijk binnenkort 40 te mogen worden! Hier heb ik echt geen problemen mee, het is toch juist een zegen om gezond 40 te worden? Tuurlijk, mijn gezicht zegt; “ik wou dat je nog 20 was” maar hé, beetje Skin for Skin elke dag, en dat houdt de boel redelijk omhoog?. Ik ben heel gelukkig en kan niet wachten wat het leven nog allemaal in petto voor me heeft, dus kom maar op met die verjaardag! Heerlijk feestje erbij, met familie, vrienden, collega’s, wijntje, muziekje, ik zeg nu al geslaagd! Ik ben druk bezig met het voorbereiden van een leuke actie, tenslotte is delen het mooiste wat er is, en wil ik mijn verjaardag ook met jullie delen. Ik leg momenteel de laatste hand aan de cadeautjes die jullie bij een bestelling zullen ontvangen. Het is 1 van mijn vele beauty secrets, en ik ben heel benieuwd wat jullie ervan zullen vinden! Nog even geduld, houd Instagram en Facebook maar wel in de gaten?

Liefs, Mardien

 

Bestel hier jouw nieuwe Skin for Skin voorraad!

2 gedachten over “BACK TO BUSINESS”

  1. Caroline vd sterre

    Op naar de 40 in alle gezondheid en zo is het maar net. Op naar een feestje.
    In weer in de autische modus?
    Succes met de nieuwe ontwikkelingen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
Welkom! Waving Emoji Join Skin for Skin ! Meld je aan om te profiteren van voordeelacties! Registreer Terugkerende klant? Log in
Je bestellijst is nog leeg!

Het lijkt er op dat je nog niks in op je bestellijst heb staan.

Bekijk producten