Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Skin for Skin collageen op recept van de dokter!

Dokter Noor van den Boom
Drs. Noor van den Boom

Als arts en daarnaast groot voorstander van het combineren van een “Healthy Lifestyle” met de medische wereld waarbinnen ik me bevind, ben ik (middels een samenwerking met Skin for Skin) gedurende een periode van 30 dagen de collageen tabletten en haar tabletten van Skin for Skin gaan gebruiken. 

Collageen tabletten

Gedurende de huidige periode met het COVID-19 virus welke wereldwijd de gezondheid bedreigd, is het extra belangrijk om goed voor onszelf te zorgen. Het is een feit dat de huid het grootste orgaan is van ons lichaam. Gemiddeld is de huid 1.7 vierkante meter, en daarmee bepalend voor 16 % van ons totale lichaamsgewicht. Het is zodoende niet alleen ons “visitekaartje”, we kunnen er ook daadwerkelijk de innerlijke gezondheid aan aflezen. Daarnaast vormt de huid als belangrijkste bescherming een barrière tegen ziekteverwekkers zoals virussen en bacteriën. De belangrijkste functies van de huid zijn o.a.:

 • bescherming bieden tegen o.a. virussen en bacteriën
 • voelen van aanraking/druk
 • temperatuur regulatie
 • pigmentatie van de huid als bescherming tegen o.a. UV-straling
 • de aanmaak van vitamine D
 • vermogen tot wondgenezing en zelfherstel

 Je huid goed verzorgen is dus essentieel. Je huid bestaat voor een groot gedeelte uit collageen. Collageen is verantwoordelijk voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Vanaf je 25e levensjaar begint het proces van collageen-afbraak, waardoor de eerste huidveroudering zichtbaar wordt. Dit proces kan je middels het innemen van (kwalitatief goede) collageen tabletten tegengaan.

100% natuurlijke collageen tabletten van Skin for Skin
Skin for Skin collageen tabletten

Enkele belangrijke effecten van deze collageen tabletten zijn:

 • Een betere hydratatie van de huid waardoor deze er strakker/voller uitziet
 • Sterkere nagels en haren 
 • Steviger uitziende huid, die ook daadwerkelijk steviger is
 • Minder haaruitval

Het is, zoals gezegd, erg belangrijk om kwalitatief goede collageen tabletten in te nemen. Er zijn namelijk diverse soorten collageen. Het type collageen dat verwerkt zit in de collageen tabletten van Skin for Skin bestaat uit viscollageen. Dit type collageen lijkt, in vergelijking met alle andere types collageen, het meeste op dat van de mens. Daarnaast zit er in de collageen tabletten van Skin for Skin een hoge dosering vitamine C verwerkt. Vitamine C is essentieel voor de aanmaak van collageen, zonder deze vitamine erin verwerkt heeft de inname van collageen dus een stuk minder effect.

Skin for Skin biedt uniek collageen aan, namelijk natief collageen (i.p.v. collageen hydrolysaat). Doordat het type collageen op een efficiënte en duurzame wijze is verkregen en verwerkt in de tabletten is een inname van slechts één tablet per dag voldoende om de huid in optimale conditie te houden. Wil je meer lezen over dit 100% natuurlijke en duurzame extractie proces? Klik dan hier! Om resultaat te zien en voelen van deze tabletten zou ik adviseren om het minimaal gedurende een periode van 2 maanden dagelijks te gebruiken. Na deze periode kan je de eerste effecten écht al zien!

Haartabletten

Naast vitamine C en collageen waarover ik hierboven sprak zijn er een aantal aanvullende vitamines die essentieel zijn voor een goede conditie van het haar namelijk: biotine, seleen en zink.

Deze vitamine zijn essentieel voor:

 • Optimale haargroei
 • Stevig haar
 • Voorkomen van haaruitval 
 • Behouden van normale structuur van het haar
 • Glanzend haar

Zowel vitamine C en collageen als de vitamine zink, biotine en seleen zitten verwerkt in deze haar tabletten van Skin for Skin. Deze samenstelling is uiterst uniek en hierdoor zorgt slechts één tablet per dag al voor een optimale werking. Deze dosering zeg ik er nadrukkelijk bij omdat de meeste vitaminen die men gebruikt voor haarverbetering meerdere malen per dag ingenomen dienen te worden door een inefficiënte samenstelling van deze tabletten. Dit is dus anders dan bij de tabletten van Skin for Skin !

Collageen tabletten en haar tabletten met Skin for Skin collageen.
Haar tabletten en collageen tabletten van Skin for Skin

Ervaring

Zelf heb ik als medisch professional gedurende 30 dagen met eigen ogen de effecten kunnen waarnemen van deze supplementen. Ik ben enorm verast door het resultaat wat ik nu al zie! Zoals gezegd is het belangrijk voor een optimaal resultaat om de supplementen gedurende minimaal een aaneengesloten periode van 2 maanden dagelijks te gebruiken. Daarnaast ben ik zeer te spreken over de wetenschappelijke ervaring van mijn collega’s bij Skin for Skin. Zij zorgen namelijk niet alleen voor een stukje ontspanning en wellness gevoel bij het opsturen van hun producten, maar ook voor een wetenschappelijk onderbouwing bij het samenstellen van hun producten; een absoluut uniek concept!

Kortom, wil je op een efficiënte en wetenschappelijke manier zelf aan de slag gaan met het beschermen en verbeteren van jouw huid, haar en nagel conditie? Dan zou ik Skin for Skin als zorg professional absoluut aanraden. 

 • Klik hier om naar het collageen supplement te gaan!
 • Klik hier om naar het haarsupplement te gaan!
 • Of klik hier om naar het duo pack te gaan!

Met hartelijke gezonde groet,

Drs. van den Boom

Ontvang het eBook

Lees alles over collageen en haar in ons eBook!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
Welkom! Waving Emoji Join Skin for Skin ! Meld je aan om te profiteren van voordeelacties! Registreer Terugkerende klant? Log in
Je bestellijst is nog leeg!

Het lijkt er op dat je nog niks in op je bestellijst heb staan.

Bekijk producten