GRATIS SAMPLES BIJ ALLE ORDERS

De Skin for Skin huidscan

In mijn zoektocht naar de perfecte huid kom ik veel producten en apparaten tegen. Sucker for beauty die ik ben, probeer ik alles uit. NIET. SLIM. Hier op kantoor moeten de meiden elke maand wel een keer tegen me zeggen; Mardien, wat heb je nu weer gedaan/uitgeprobeerd? Dan zit ik hier weer met bultjes, schilfers, en rode vlekken. Of alles tegelijk:-) Ik denk wel eens wat de mensen zullen denken die mij in levenden lijve zien: “dat mins (Urkers voor vrouw:-)) verkoopt proatjes!” Je zou bijna, – ik zeg bijna hè – denken dat Skin for Skin niets doet, als je van mijn huidconditie die ik soms heb moet uitgaan tenminste;-) Dus om voor mezelf, onze klanten en ons merk inzicht in de werking van ons collageen te verkrijgen, was de zoektocht naar meetapparatuur/huidscan gestart!

De beste huidscan

Nu was dit makkelijker gezegd dan gedaan. Ik wilde niet Alibaba of Aliexpress afstruinen in de hoop betrouwbare meetapparatuur te vinden. Neeeee, dit moest state of the art meetapparatuur zijn, het liefst waar onderzoekers en dermatologen bijvoorbeeld ook mee werkten. YES! Na een half jaar speuren had ik dan eindelijk een leverancier gevonden uit Duitsland. De meest bekende fabrikant op het vakgebied van beauty, research en dermatologie. Deutsche pünktlichkeit. I love it.

Na een paar maanden levertijd (tja de machine is speciaal voor ons samengesteld dus dat had wat voeten in de aarde) werd onze huidscan dan eindelijk uitgeleverd en kon het testen beginnen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik voor aanvang van dit hele proces ietsje sceptisch was. Maar na het testen van mijn huid, en die van de Skin for Skin meiden, moeders, en de mannen van de zaak, waren wij verrast. Onze resultaten waren opzienbarend.

Wat meet onze huidscan?  

Collageen

Collageen is het meest voorkomend eiwit in je lichaam. Het is één van de belangrijkste bouwstenen voor je botten, huid, spieren, pezen en bindweefsel. Collageen is verantwoordelijk voor de stevigheid én elasticiteit van je huid. Het zorgt ervoor dat je huid er jong en fris uitziet. Met onze unieke huidscan kunnen wij een echo maken van het aanwezige collageen in de huid. Ook is op deze echo zonschade aan de huid te zien.

Elasticiteit

De huidstructuur verandert met de tijd. Het lichaam maakt na ons 25ste levensjaar steeds minder collageen aan waardoor de elasticiteit in de huid verminderd. Fijne lijntjes en rimpels zijn meestal de eerste zichtbare tekenen van huidveroudering. Een verslapte huid is een teken van verlies van stevigheid. Naarmate de huid elasticiteit verliest, wordt de huid minder stevig en vormen zich diepe rimpels. Met onze huidscan kunnen wij het elasticiteitniveau van de huid meten.

Vocht

Vochttekort! Een vochtarme en droge huid voelt trekkerig en strak aan doordat het natuurlijke vocht uit de huid snel kan verdampen door invloeden van buitenaf. Effectieve verzorging van buiten maar ook van binnenuit is noodzakelijk om het tekort aan vocht en vetstoffen te herstellen. Bij een vochttekort in de huid maakt de huid minder collageen aan. Collageen is nodig om de huid stevig en elastisch te houden. Bij de vermindering van collageen zullen er sneller rimpels ontstaan.

Sebum/vet

Talg (Latijn: sebum) ofwel huidsmeer is een vetachtige substantie die geproduceerd wordt door talgklieren die zich vooral in de lederhuid bevinden waar ook beharing is. Talg heeft een beschermende werking tegen uitdroging van de huid en het haar en tegen infectie door bacteriën en schimmels. Zowel het vocht als vetgehalte kunnen wij met onze huidscan meten, dit geeft inzicht in welke verzorging de huid nodig heeft.

TEWL

Het vochtverlies vanuit diepere huidlagen wordt transepidermaal waterverlies genoemd (TEWL) en kan worden gemeten. Deze maat geeft weer wat de doorlaatbaarheid is van de huid en dus hoe goed de huidbarrière is. Een hogere doorlaatbaarheid betekent een slechtere barrière.

De huidscan is snel, gemakkelijk en pijnloos!
Eigen scan resultaten

Laat ik als voorbeeld mijzelf nemen. Ik heb een hele droge, gevoelige eczeem huid, en de conditie is niet al te best. Dacht ik. Volgens de scan scoorde ik juist van binnenuit ontzettend hoog in bijvoorbeeld mijn vochthuishouding (ook wel TEWL genoemd, heel belangrijk om alle lichaamsprocessen op gang te houden) en elasticiteit (belangrijk voor de mate van rimpels), en de collageen echo liet een collageenlevel van een 18-jarige zien 🙂 Die uitslagen verwachtte onze trainster van de leverancier niet bij een 40-jarige die een lichtelijk geïrriteerde huid had…… Als advies moest ik mezelf dan ook geven: beter smeren van buitenaf (vette crème), allergie triggers vermijden of anders anti-histamine tabletjes slikken, en beter water drinken….

Gratis huidscan

Nu merk ik zelf natuurlijk heel goed wat Skin for Skin voor mij doet. Ik had vroeger elke dag standaard een slechte huid, nu alleen nog als ik door iets geïrriteerd wordt. (Ik bedoel niet mijn man daarmee hoor, die schat -hartje hartje- ) Mijn huid herstelt sneller na zo’n reactie. Ik ben daar erg blij mee, en dat is ook wel een van de redenen waarom ik Skin for Skin begonnen ben. Nu we het ook nog eens kunnen aantonen door middel van een scan, is dat alleen maar een plus. Maar laten we wel eerlijk zijn, uiteindelijk kan ons meetapparatuur van alles laten zien, het gaat erom wat jij als gebruiker ervaart! Lijkt het je nou leuk en interessant om een huidscan te krijgen? Dit kan bij diverse salons, die ons een dagje uitnodigen om langs te komen en hun klanten te meten. Maar ook hier op het Skin for Skin kantoor is het mogelijk om een meting in te plannen. Bel, mail of app ons en we regelen het.

Liefs, Mardien

PS: Nog een kleine reminder, omdat we over 10 dagen onze nieuwe look en producten lanceren is onze ‘oude’ verpakking deze week in de aanbieding! Shop hier voordelig jouw nieuwe voorraad collageen! 

1 gedachte over “De Skin for Skin huidscan”

  1. Hoooiii!

    Ik zou graag mijn huid willen laten testen! Gebruik sinds november skin for skin. Het bevalt me heel goed.

    Groetjes Heleen Oomen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
Welkom! Join Skin for Skin ! Meld je aan om te profiteren van voordeelacties! Registreer Terugkerende klant? Log in
Je bestellijst is nog leeg!

Het lijkt er op dat je nog niks in op je bestellijst heb staan.

Bekijk producten