BUY 3 SUPPLEMENTS GET 1 FREE

Extra relaxen deze krokusvakantie?

Krokusvakantie…… Voelt dit wel als een vakantie? Ik moet eerlijk bekennen dat de hele Corona periode al als vakantie aanvoelt bij ons thuis. Ik weet dat dat niet de bedoeling is natuurlijk, ik lees ook wel die 498 mails per week van de scholen. Begrijp me niet verkeerd, ik vind het voor iedereen een flinke opdracht hoor. De scholen die dicht waren en toch op afstand moesten zorgen voor goed onderwijs. No need to say dat het ook bij ons niet van een leiendak ging. 

De afgelopen weken..

De oudste zit in haar examenjaar dus wordt gewoon dagelijks op school verwacht. Zelf vindt ze dat oneerlijk ten opzichte van haar broertjes, maar stiekem heeft ze wel door dat als ze aan haar lot thuis overgelaten zou worden, ze niet zou slagen. Chapeau voor de school dat ze dit al voorzien hadden. 

De middelste ervaart zijn eerste brugklasjaar vanuit zijn bed. Voordeel: je kunt niet uitgescholden worden voor brugpieper? Online les is prima, maar wel onder de dekens vandaan he? Dat de lessen korter zijn dan normaal, en ze dus tussen lessen door met elkaar gamen mag geen naam hebben. Ik weet het, ik zou natuurlijk moeten zorgen dat hij achter zijn bureau zit met daglicht en frisse lucht. Full in beeld i.p.v. alleen geluid in Teams of Zoom. Haar op de kam en kleren aan. Maar ik moet zelf naar kantoor. Dus: geen ogen op zoonliefs dak. En dan blijf je dus in bed liggen. Aan zijn cijfers te zien kan hij het hebben?. 

Dan de jongste. Tja. Dat is een heel ander verhaal. Thank goodness dat de basisscholen alweer een tijdje open zijn toch!!! Want ik zag dat hele thuisonderwijs niet meer zitten. De jongste heeft namelijk wat extra begeleiding nodig, en na van alles geprobeerd te hebben, (mee naar kantoor en daar ondersteuning geven, ‘s morgens heel vroeg, of ’s avonds na het eten of voetbal trainen nog al het huiswerk maken) is in overleg met school besloten dat hij toch 2 ochtenden naar school kon gaan. Dat was al de vlag uit hoor! Dat hij het zelf een feest vindt om weer naar school te gaan zegt eigenlijk alles. Lang leve de onderwijswet van 1806, toen werden ze waarschijnlijk ook al helemaal kriegel van alle kinderen non-stop thuis haha! 

Mijn vakantieplannen 

Even terug naar de krokusvakantie. Want ja….. Onder normale omstandigheden hadden we nu in de auto gezeten, onderweg naar Italië voor een heerlijke week skiën met ons gezin en vrienden. Door de aanhoudende onzekerheid hebben we al vroeg besloten om de vakantie te annuleren. Vreselijk jammer want wij zijn dol op skiën. (Lees: mommy is dol op in-de-zon-zitten-met-een-glas-witte-wijn-en-een-käseplanke en een lekkere foute après-ski party). Het is niet anders, er zijn zeker ergere dingen in de wereld. Maar omdat het fijn is om even een positieve relaxte week in te zetten vanuit huis, met of zonder avondklok, heb ik wat bedacht. DE HOLIDAY BOX!!

Heerlijk ontspannen met de producten uit de Holiday Box!

The Holiday Relax box 

Samen met ons team heb ik een gave box samengesteld. Naast onze heerlijke theesoorten en sheetmaskers, vind je ook onze nieuwste aanwinst in deze box. De Skin for Skin brush. Deze haarborstel is een alles in 1 tool. Je kunt er je haren mee wassen onder de douche, een hoofdmassage geven, kortom wat extra liefde voor je hoofdhuid. Dat je zo je hoofdhuid ontdoet van dode huidcellen en een betere doorbloeding creëert is mooi meegenomen. Dit draagt namelijk weer bij aan sterkere haren en haargroei. 

Collageen bonbons 

Verder hebben we in samenwerking met Bon Bon Chocolate heerlijke luxe bonbons ontwikkeld, die ook nog eens ons collageen bevatten. Zo heb je je dagelijkse ADH van ons collageen al bereikt als je bij je kopje Skin for Skin thee een van de fantastische bonbons neemt. 

Handgemaakte collageen bonbons!

Duurzame geurkaarsen 

Ook vind je in deze box een geurkaars. Neeee niet zomaar 1: geurkaarsen gemaakt door mijn dochter Bo. Ondernemend als ze al is op haar 15de, heeft ze bedacht om een eigen kaarsenlabel op te zetten. (Lichtelijk geënthousiasmeerd door moi. Je kunt nooit genoeg geurkaarsen in huis hebben is 1 van mijn motto’s…. Je kunt ook nooit genoeg schoenen, mantels, jurkjes, spijkerbroeken, cosmetica, make-up en parfums hebben maar dat even terzijde.) Dus na een brainstormsessie thuis met dochterlief bedachten we dat de geurkaars natuurlijk wel bij Skin for Skin moest passen.

De dame kwam met het idee om oude schelpen te gebruiken, POWER OF THE SEA! Zonde om oesterschelpen en St. Jakobsschelpen weg te gooien. Dus na wat omwegen (er is zelfs een contact uit Zeeland het strand opgegaan om lege aangespoelde oesterschelpen te verzamelen en via via naar Urk toe te brengen) was er een lading schelpen verzameld. Toen de ingrediënten scoren. De wax moest namelijk van goede kwaliteit zijn en niet schadelijk, maar bovenal was de jacht naar de juiste geuren het leukst. Onze favorieten mengen we ook nog eens op, dus we hebben bijzondere geuren voor jullie gecreëerd! 

Het Skin for Skin vakantieboek!

Het Skin for Skin vakantieboek 

Wat ook zeker niet kon ontbreken was om een activiteit in de box te stoppen. En daar was het idee van ons puzzelboekje geboren. Collega Daan McP heeft de puzzels gemaakt. Hopen dat jullie er een beetje uitkomen? (ja we hebben 2 Daniëlle’s werken hier dus deze hiphopnaam was nodig om ze uit elkaar te houden. Elke week is het wel raak: de grappen zijn niet aan te slepen over deze 2 Danen. “als jullie beneden zouden werken in het magazijn waren jullie onderDanen.”) Afijn, wij denken dat we echt een heerlijke box hebben gemaakt voor jullie om écht even te ontspannen zodat het net lijkt of je met vakantie bent!

Liefs, Mardien

2 gedachten over “Extra relaxen deze krokusvakantie?”

  1. Mega leuk om te lezen?
    Allemaal toppers daar in the house ?
    Ps. Mega leuke box en heel leuk idee. Die kaarsen lijken me heerlijk ?

  2. Wow, wat een goede box! Alles wat je nodig hebt om echt even lekker te relaxen. Ik hoop persoonlijk dat we deze vakantie wel kunnen skiën.. Anders ga ik zelf wel relaxen in mijn combi-sauna en kijken of ik die chocolaatjes kan bestellen!

    Groetjes,
    Carla

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
Welkom! Waving Emoji Join Skin for Skin ! Meld je aan om te profiteren van voordeelacties! Registreer Terugkerende klant? Log in
Je bestellijst is nog leeg!

Het lijkt er op dat je nog niks in op je bestellijst heb staan.

Bekijk producten