Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Collageen poeder of een collageen supplement?

Een collageen poeder of een collageen supplement, wat werkt het best? Collageen is tegenwoordig niet meer weg te denken binnen de beauty industrie. Collageen wordt verwerkt in collageen poeders, collageen tabletten, collageen drankjes, collageen crèmes enz. Welke vorm van collageen werkt nu het best? Lees snel verder! 

Welke soort collageen werkt het beste voor de huid?

Er zijn verschillende soorten en typen collageen. Collageen kan gewonnen worden uit verschillende natuurlijke bronnen zoals vissen, dieren en planten. Op basis van de bron van het collageen bestaat een collageen supplement weer uit verschillende typen collageen. Viscollageen is de puurste vorm van collageen, het meest identiek aan het collageen van de mens en daardoor ook het beste collageen om in te nemen. Meer weten over wat collageen is en wat het doet in ons lichaam? Lees alles over collageen in dit artikel ‘wat is collageen en wat doet het’ of download ons gratis E-book over collageen onderaan deze pagina.

Het verschil tussen een collageen poeder en een collageen supplement

Collageen kent niet alleen verschillende bronnen, maar ook verschillende extractiemethoden. De extractiemethode is de wijze waarop collageen uit de huid van de vis wordt gehaald. Dit heeft invloed op de structuur van het collageen en daarmee ook de effectiviteit. Op basis hiervan wordt de hoeveelheid bepaald en daarmee dus ook de vorm van collageen: een poeder (grotere hoeveelheid) of een supplement (kleinere hoeveelheid). We leggen dit graag iets verder uit. 

Gehydrolyseerd collageen 

Bij gehydrolyseerd collageen zijn hitte, chemicaliën of zuren gebruikt om het collageen uit de huid van de vis te extraheren. Hierdoor gaat de structuur van het collageen kapot en heb je een grotere hoeveelheid nodig om resultaten te ervaren (vaak een aantal gram). Deze vorm van collageen is vaak verwerkt in collageen poeders of collageen tabletten, vaak heb je hier meerder tabletten/ scheppen poeder per dag van nodig om effecten te ervaren. 

Natief collageen

Natief collageen is zonder hitte, chemicaliën of zuren uit de huid van de vis geëxtraheerd waardoor de structuur van het collageen intact blijft. Hierdoor heb je minder collageen nodig om resultaat te ervaren (vanaf 40 mg). Deze vorm van collageen is zeer krachtig, waardoor je met 1 pil per dag al resultaten ervaart. 

Welk collageen kan ik het best kiezen?

Omdat na ons 25ste levensjaar de natuurlijke aanmaak van collageen afneemt, waardoor het natuurlijke verouderingsproces op gang komt, adviseren wij om de collageen aanmaak van binnenuit te stimuleren. Wij adviseren om te kiezen voor collageen in de puurste vorm, zonder toevoegingen: viscollageen. Zoals hierboven omschreven heb je binnen viscollageen meerdere soorten: gehydrolyseerd collageen of natief collageen. Beide soorten hebben een effectieve werking, hierbij gaat het vooral om gebruiksgemak: elke dag een aantal gram poeder of elke dag 1 kleine capsule. Het collageen supplement van Skin for Skin is 100% natuurlijk, gemaakt van natief viscollageen in de puurste vorm, geëxtraheerd uit wild gevangen Noordzee vis en daardoor volledig duurzaam en made in Holland!  

Collageen poeder of collageen supplementen?

Skin for Skin collageen supplement 

Wij halen op een 100% natuurlijke manier collageen uit de reststroom van vishuiden. Hiervoor hebben we een gepatenteerd proces ontwikkeld. Door deze methode verkrijg je natief collageen. Na dit extractieproces capsuleren wij het natieve viscollageen poeder voor optimaal gebruiksgemak. De enzymen in de maag verknippen onder andere eiwitten voor verder transport en opname. Doordat wij intact collageen aanbieden, is de ADH dus te bereiken met slechts 1 capsule/pil per dag! Makkelijker kunnen wij het niet maken!

Wat maakt het collageen supplement van Skin for Skin zo uniek

Skin for Skin is de enige aanbieder van natief viscollageen. Op onze unieke extractie-methode hebben wij patent. Ons collageen is ontzettend krachtig, met slechts 1 kleine capsule per dag krijg je voldoende collageen binnen. Naast de unieke, krachtige dosis en onze unieke extractiemethode zijn er nog een paar kenmerken die ons collageen uniek maken: 

  • Ons collageen is 100% natuurlijk! 
  • Skin for Skin collageen is het meest duurzame collageen; ons collageen komt van WILD gevangen Noordzeevis. Deze vis wordt verwerkt voor de voedingsindustrie door ons moederbedrijf Varia vis. De huid, een reststroom, gebruiken wij voor ons collageen. No waste, volledig circulair! Lees hier meer over ons verhaal.
  • Het collageen van Skin for Skin is volledig ‘Made in Holland’. 
  • De opname van ons collageen in het lichaam: Ons lichaam breekt het collageen af in aminozuren, die aminozuren zijn vervolgens weer bouwstenen voor verschillende processen in ons lichaam. Doordat ons collageen nog intact is (natief collageen) kan het lichaam ons collageen goed opnemen. 
  • Gebruiksvriendelijk: geen grote scheppen poeders of drankjes, slechts 1 kleine capsule per dag!

Resultaten van ons collageen supplement 

In de huid is collageen verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit. In de onderstaande huid scan is te zien dat na gebruik van Skin for Skin collageen, slechts na vijf dagen, het collageenniveau in de huid zichtbaar is toegenomen. De groene stipjes staan voor ons bindweefsel/collageen vezels. De witte stipjes laten ons collageen zien, blauw hyaluronzuur en rood en geel is celactiviteit vernieuwing. Het resultaat? Een stevigere, vollere, gehydrateerde en stralende huid! Dit is slechts een van de vele voordelen die collageen kan bieden. 

Scan resultaten collageen
De werking van natief collageen in de huid.

Collageen supplement kopen 

Benieuwd naar wat collageen voor jou kan betekenen? Bestel ons collageen supplement in onze webshop! Met slechts 1 capsule per dag werken aan een gezonde, stralende en stevige huid van binnenuit. Makkelijker kunnen wij het niet maken! 

Meer informatie over ons collageen supplement 

Download hieronder ons gratis E-book over collageen! Daarin vind je ook een speciale kortingscode waarmee je 10% korting ontvangt op jouw volgende bestelling! 

Ontvang het eBook

Lees alles over collageen in ons eBook!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
Welkom! Waving Emoji Join Skin for Skin ! Meld je aan om te profiteren van voordeelacties! Registreer Terugkerende klant? Log in
Je bestellijst is nog leeg!

Het lijkt er op dat je nog niks in op je bestellijst heb staan.

Bekijk producten