BACK TO BUSINESS

-Klein vreugdedansje- oh yeah… oh yeah…. zo’n heerlijk gevoel overheerste de eerste maandag na de vakantie bij mij?. Kids naar school…. Na 6 lange weken…. We hadden geen vakantieplannen deze zomer, maar met de heerlijke temperaturen was het in eigen dorp ook goed vertoeven. Op Urk vind je alles; strand, boulevard, restaurantjes, terrasjes, zwembad, bos, kortom genoeg plekjes om te genieten! Maar ik moet stiekem bekennen dat ik toch wel een beetje in het autistische spectrum thuishoor haha! Ik hou van de zekerheden van het leven, opstaan, kids naar school werken, warm eten tussen de middag, uurtje of 7 brood eten, kids douchen en klaarmaken voor de nacht, overzichtelijker kan niet toch? De uren dat ik hier niet mee bezig ben, ga ik heerlijk naar kantoor, aan het werk.

Nu we de nazomer ingegaan zijn, is het ook tijd om weer actief te worden. Nu hoor ik jullie denken: ‘wauw, Mardien gaat sporten…’ Nee nee, mensen die mij kennen weten dat ik het sport-gen mis helaas, alhoewel we op kantoor met de Skin for Skin ladies wel een planking-challenge zijn gestart afgelopen week, dus wie weet triggert dat nog het stilliggende sport-gen?. Ik bedoel meer actief in de zin van nieuwe projecten op kantoor! Ik ben met zoveel leuke dingen bezig, kan er nog niet te veel over zeggen natuurlijk, maaaaaar ik kan je wel vertellen dat je het allemaal wilt hebben!

BACK TO BUSINESS

Ook denk ik aan mijn verjaardag, ik hoop namelijk binnenkort 40 te mogen worden! Hier heb ik echt geen problemen mee, het is toch juist een zegen om gezond 40 te worden? Tuurlijk, mijn gezicht zegt; “ik wou dat je nog 20 was” maar hé, beetje Skin for Skin elke dag, en dat houdt de boel redelijk omhoog?. Ik ben heel gelukkig en kan niet wachten wat het leven nog allemaal in petto voor me heeft, dus kom maar op met die verjaardag! Heerlijk feestje erbij, met familie, vrienden, collega’s, wijntje, muziekje, ik zeg nu al geslaagd! Ik ben druk bezig met het voorbereiden van een leuke actie, tenslotte is delen het mooiste wat er is, en wil ik mijn verjaardag ook met jullie delen. Ik leg momenteel de laatste hand aan de cadeautjes die jullie bij een bestelling zullen ontvangen. Het is 1 van mijn vele beauty secrets, en ik ben heel benieuwd wat jullie ervan zullen vinden! Nog even geduld, houd Instagram en Facebook maar wel in de gaten?

Liefs, Mardien

 

Bestel hier jouw nieuwe Skin for Skin voorraad!

Kommentar verfassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Scroll to Top
BACK TO BUSINESS

Birthday discount!

Tage
Stunden
Minuten
Sekunden

Dieses Wochenende feiern wir den Geburtstag von Mitgründer Mardien mit dieser Aktion:

* Der Rabatt und die Teemischungen werden automatisch hinzugefügt.

Am gesamten Osterwochenende

10% Osteraktion!

Auf alle Produkte 10% Rabatt

Wir möchten uns bei
unseren Kunden bedanken:

Valentinstag
Aktion

Gratis Kollagenpralinen

bei allen Bestellungen!

gültig vom 12.2.2021 bis 14.2.2021