BUY 3 SUPPLEMENTS GET 1 FREE

Maak je huid herfst-proof

Hello fall

De afgelopen weken hebben we mogen genieten van een heerlijke nazomer. Met de officiële start van de herfst is het de hoogste tijd om je huidconditie weer eens onder de loep te nemen. Want behalve je garderobe zal in de herfst ook je huidverzorging moeten worden aangepast.

Hydratation is key!

In de herfst moet de huid allereerst omschakelen naar een lagere luchtvochtigheid, omdat in dit seizoen de verwarming ‘helaas’ weer aan gaat. Voldoende blijven drinken en de huid hydrateren met een iets vettere crème is dus erg belangrijk om een schilferige en doffe huid te voorkomen.

De huid herstellen van binnenuit deze herfst

Niet alleen de natuur gebruikt de herfst om weer op kracht te komen, de huid doet dat ook! Na een zomer vol zon, zee en airconditioning heeft de huid wel een flinke boost nodig. Ook al heb je trouw je zonbescherming gesmeerd de afgelopen zomer, toch is de kans groot dat je zonschade hebt opgelopen. Van vitamine C is in wetenschappelijk onderzoek aangetoond dat het echt werkt tegen bestaande zonschade. Daarnaast is het belangrijk om je collageen niveau op pijl te houden. Tijdens de zomer zijn er veel vrije radicalen aanwezig die je cellen, DNA en collageen flink aantasten. Daarom is het erg belangrijk dat je je collageen weer aanvult met een collageen supplement! De ultieme combinatie van natief viscollageen en vitamine C, dat is Skin for Skin!

Skin for Skin herfst

Neem deze herfst bij het opstaan 1 capsule van Skin for Skin een half uurtje voor het ontbijt en neem voor een extra boost niet 1 capsule maar 2 capsules in. Hiermee geef je de huid een extra oppepper, wat ervoor zorgt dat uw collageen niveau sneller op peil is en uw huid dus stralend de winter tegemoet kan!

De herfst is hét moment om je huid te herstellen en je collageen aan te vullen. Hierdoor kan de huid transformeren naar een gezonde, glowy skin die klaar is voor de winter, so lets get started!

Skin care tips

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
Welkom! Waving Emoji Join Skin for Skin ! Meld je aan om te profiteren van voordeelacties! Registreer Terugkerende klant? Log in
Je bestellijst is nog leeg!

Het lijkt er op dat je nog niks in op je bestellijst heb staan.

Bekijk producten