GRATIS SAMPLES BIJ ALLE ORDERS

Gezond het nieuwe jaar in!

De feestdagen zijn weer voorbij en de tijd van goede voornemens is weer begonnen! Als ik zo in mijn omgeving rondvraag is het meest voorkomende voornemen voor 2019 toch wel ‘gezond leven’. Gezond 2019 in staat ook bovenaan mijn lijstje, maar dan niet alleen voor mijn lichaam ook voor mijn huid! Aan de start van dit nieuwe jaar heb ik zoveel motivatie om zowel mijn lichaam als mijn huid van binnen te reinigen en te herstellen! Who’s with me? 

Detox your body & skin! 

Voeding is een ontzettend belangrijk middel in dit detox proces. Een gezond eetpatroon heeft een heel mooi effect op je lichamelijke gezondheid, maar ook op de conditie van je huid. Hoe lekker is het om dat even helemaal te kunnen resetten en met een schone lei te beginnen dit nieuwe jaar? 

Blend New Day! 

Zoals jullie misschien wel weten werken wij samen met een aantal sapbars. Sapbar Blend New Day is hierin erg uniek; zij voegen ons collageen toe aan een van hun sapjes; een echte collagen booster! Op hun website kun je zowel losse sapjes als een complete detox box bestellen. Ideaal als je het nieuwe jaar gezond en fit wilt beginnen. Ontgift je lichaam van binnenuit met verschillende sapjes en soepen boordevol groenten en fruit. Even een ruime week knallen om vervolgens weer te stralen! 

Tijdens dit reinigingsproces is ons collageensupplement een hele mooie dagelijkse toevoeging. Skin for Skin herstelt de huid, haar en nagels en versterkt hiermee jouw schoonheid van binnenuit! Daarnaast heeft het natief collageen verschillende gezondheidsvoordelen, zo ga je dus gezond 2019 in. 

Gezond 2019 beginnen met deze kuur!

Win een complete detox kuur! 

Ben jij na het lezen van deze blog ook zo enthousiast en gemotiveerd om het nieuwe jaar gezond te beginnen? Samen met Blend New Day mogen wij 1 complete detox kuur weggeven + een voorraad Skin for Skin collageen! Wat moet je hiervoor doen? 

  • Volg @skinforskinnl en @Blendnewday op Instagram
  • Like onze laatste Instagrampost over deze toffe samenwerking 
  • Ken je vrienden of familieleden die ook hetzelfde goede voornemen hebben voor 2019? Tag ze onder onze laatste Instagrampost! 

Ik wens jullie vanuit kantoor Skin for Skin een heel gelukkig nieuwjaar, boordevol liefde en geluk! May all your wishes come true this year! Go for it!! X- Mardien  

3 gedachten over “Gezond het nieuwe jaar in!”

  1. Wat een mooie samenwerking en wat jammer dat jullie niet wat dichter bij mij in de buurt zitten! Heb meegedaan aan de actie en hoop er maar het beste van 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
Welkom! Join Skin for Skin ! Meld je aan om te profiteren van voordeelacties! Registreer Terugkerende klant? Log in
Je bestellijst is nog leeg!

Het lijkt er op dat je nog niks in op je bestellijst heb staan.

Bekijk producten