Gratis Beach Bag (t.w.v. €19,95) vanaf €85, OP=OP

Collageen draden; pijnloos en natuurlijk rimpels opvullen!

Collageen draden zijn de nieuwste beautytrend, overkomen waaien vanuit Azië en nu eindelijk beschikbaar in Nederland. Een baanbrekende technologie waarbij collageen draden worden aangebracht in een rimpel, pijnloos en zonder naalden! De resultaten van deze nieuwe techniek zijn fantastisch: rimpels worden opgevuld en zijn minder diep. In dit artikel vertellen wij alles wat je wilt weten over deze nieuwste beautytrend:

 • Wat zijn collageen draden?
 • Hoe werken collageen draden?
 • Resultaten van collageen draden
 • Voordelen van
 • Collageen draden behandeling
 • Collageen draden kosten
 • Ervaringen
 • Skin for Skin Collageen draden inkopen

Wat zijn collageen draden?

Collageen draden, ook wel proteïne- of zijdedraden genoemd, zijn kleine oplosbare draden die in rimpels worden aangebracht met als doel de rimpel van binnenuit op te vullen. De collageen draden bestaan uit collageen stimulerende ingrediënten.

collageen draden
Collageen draden worden aangebracht in de rimpel

Hoe werken collageen draden?

Een rimpel ontstaat door de afname van ons natuurlijke collageen. Collageen geeft de huid stevigheid en elasticiteit. De ingrediënten in de collageen draden worden opgenomen door de huid en zorgen hier voor collageenstimulatie. Doordat het collageen in de huid wordt gestimuleerd, verminderen de rimpels.

Veel vrouwen (én mannen) willen graag rimpels verminderen, maar zijn nog niet toe aan drastische invasieve ingrepen. Dan is deze techniek zeer geschikt! Na de eerste behandeling zijn fijne lijntjes en rimpels al vermindert. De huid ziet er merkbaar steviger uit, rimpels zijn minder diep en de huid heeft meer volume.

Resultaten van collageen draden

 • Natuurlijke rimpel opvulling
 • Activeert de cel-vernieuwing
 • Versterkt de huid barrière
 • Stimuleert de collageen aanmaak
 • Helpt lijntjes te verminderen
 • Liftend en verstrakkend effect
 • Gehydrateerde, jeugdige uitstraling

Voordelen

 • Toepasbaar voor alle huidtypes
 • Zonder naalden rimpels opvullen
 • Geen bijwerkingen
 • Pijnloos en zonder downtime

Collageen draden behandeling

De behandeling met collageen draden is volledig pijnloos en bieden wij aan in onze salon. Na het reinigen en een lichte peeling gaat we met de dermapen (microneedling) de door u gekozen zone(s) van de huid voorbereiden. Hierdoor worden talg en dode huidcellen verwijdert en worden de huidkanalen geopend. Vervolgens brengen wij de draden aan in de rimpels. De draden worden door middel van een serum via de huidkanalen opgenomen in de huid. In de huid zorgen de ingrediënten in de draden voor collageenstimulatie. Hierdoor worden de rimpels van binnenuit opgevuld en worden rimpels vermindert. De behandeling sluiten we af onder de collageen-lamp, om de resultaten van deze collageen behandeling te optimaliseren.

Let op: deze behandeling heeft voor het optimale resultaat 3 behandelingen nodig met tussenpozen van 10-14 dagen. Het resultaat blijft 8 tot 18 maanden zichtbaar, dit is wel geheel afhankelijk van het onderhoud en de levensstijl van de klant.

Video van de behandeling.

Kosten collageen draden

De kosten van een collageen draden behandeling in onze salon start bij 89,95 voor de eerste behandeling. De tweede en derde behandeling kosten 75 euro. We behandelen per zone, keuze uit voorhoofd, ogen, mond/plooi en hals.

De behandeling is hier te boeken:

Ervaringen

Verschillende klanten uit onze salon hebben al ervaringen met onze collageen draden. De reacties zijn positief, klanten zien echt verschil en rimpels zijn minder diep. Een voorbeeld van de ervaringen van een van onze klanten is hieronder te zien.

Collageen draden resultaten
Collageen draden resultaten

Skin for Skin Collageen draden inkopen

Skin for Skin ken je misschien van het unieke, natieve collageensupplementen en de mooie beautyproducten. Bij Skin for Skin houden wij ons bezig met alles wat met collageen te maken heeft. Toen wij deze Aziatische techniek ontdekten hebben dit vertaald naar het Skin for Skin C-Line protocol. Schoonheidssalons kunnen collageen draden bij ons inkopen en wij geven training in deze techniek!

De draden in combinatie met een prachtige essence en de kundige handen van de schoonheidsspecialiste zorgen voor een geweldig resultaat op het gebied van beautiful aging.

Voor de klant die (nog) niet toe is aan invasieve behandelingen is de C-Line techniek een behandeling die wel echt resultaat geeft. Een gladdere, strakkere huid, minder diepte van lijntjes en/of rimpels, een algeheel betere huidconditie; Skin for Skin C-Line protocol doet het allemaal.

Geen downtime, geen hoge kosten zowel voor klant als specialist, het is een bijzondere behandeling waarbij de draden echt oplossen in de lijntjes en/of rimpels van de klant.

Daarnaast hanteert Skin for Skin hele scherpe trainingstarieven (de voordeligste aanbieder van deze techniek), blijft uw startpakket intact en zijn de onkosten al gedekt met de opbrengst van de behandelingen die uit het startpakket gedaan kunnen worden.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op via [email protected]

Let op: de rechten van de foto’s op deze pagina zijn in het beheer van Skin for Skin.

2 gedachten over “Collageen draden; pijnloos en natuurlijk rimpels opvullen!”

  1. Danielle van der Sloot

   Hi Maria,

   We hebben je een e-mail gestuurd met daarin meer informatie!
   Voor nu hebben we de volgende trainingen gepland staan:

   1 oktober
   17 oktober
   31 oktober
   14 november
   16 januari
   30 januari

   Aanmelden kan via [email protected]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
Welkom! Waving Emoji Join Skin for Skin ! Meld je aan om te profiteren van voordeelacties! Registreer Terugkerende klant? Log in
Je bestellijst is nog leeg!

Het lijkt er op dat je nog niks in op je bestellijst heb staan.

Bekijk producten