Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Wat te doen tegen pluizig haar?

Hoewel pluizig haar volkomen normaal is, heb je waarschijnlijk liever glanzende lokken. Of misschien wordt je droge, pluizige haar veroorzaakt door haarschade en wil je graag gezonder haar. Dit kun je zelf doen tegen pluizig haar:

  • Als eerste is het belangrijk om gespleten punten af te laten knippen. Gespleten punten kunnen verder scheuren, waardoor er meer haarschade en pluizigheid ontstaat. 
  •  Spoel je haar na het wassen na met koud water. Hierdoor sluiten je haarschubben. Gebruik na het wassen van je haar een hydraterende conditioner en haarmasker om de vochtbalans in je haar te herstellen.
  • Daarnaast is het belangrijk om het haar goed te verzorgen met voedingstoffen, ook van binnenuit: Met het Skin for Skin haarsupplement geef je je haar en hoofdhuid de voedingsstoffen die nodig zijn om het haar te versterken en te voeden! Het supplement versterkt het haar, voedt het haar en zorgt voor glanzend haar. Gebruikers van ons haarsupplement ervaren vermindering van pluizig haar.

Wat te doen tegen pluizig haar? Begin van binnenuit met ons haarsupplement!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
Welkom! Waving Emoji Join Skin for Skin ! Meld je aan om te profiteren van voordeelacties! Registreer Terugkerende klant? Log in
Je bestellijst is nog leeg!

Het lijkt er op dat je nog niks in op je bestellijst heb staan.

Bekijk producten