Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Hoe kun je gespleten haarpunten herstellen?

Gespleten haarpunten kun je het beste herstellen door een bezoekje aan de kapper te brengen. Die zal de kapotte uiteinden, ongeveer 1 à 2 cm, van je haar knippen. Wacht hier niet te lang mee: je haar kan verder naar boven splitten waardoor er uiteindelijk méér moet worden afgeknipt om het weer gezond te krijgen. Daarna kun je met een schone lei beginnen en voorkomen dat je haarpunten weer gaan splitsen.

Voorkomen is vaak beter dan genezen, ook met gespleten punten: Geef je haar de ultieme verzorging van binnenuit met het Skin for Skin haarsupplement. Zo zorg je voor sterk en gezond haar, wat minder snel zal splitsen. Biotine, seleen en zink dragen bij aan het sterk houden van de haren. Deze stoffen hebben wij toegevoegd aan ons haarsupplement. Gebruikers van ons haarsupplement ervaren echt vermindering van gespleten haarpunten doordat het haar sterker geworden is. Gebruik daarnaast ook altijd een hitte bescherming wanneer je stylingtools gaat gebruiken!

Wil jij je gespleten haarpunten herstellen en voorkomen? Gebruik dan ons haarsupplement met biotine, seleen en zink:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
Welkom! Waving Emoji Join Skin for Skin ! Meld je aan om te profiteren van voordeelacties! Registreer Terugkerende klant? Log in
Je bestellijst is nog leeg!

Het lijkt er op dat je nog niks in op je bestellijst heb staan.

Bekijk producten