Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Welk haargroei middel werkt echt?

Het haarsupplement van Skin for Skin werkt echt! Het haarsupplement bevat alle bekende haarvitamines (biotine, seleen, zink, koper, silicium enz.) en heeft daarnaast een krachtige en unieke toevoeging: Vitamine C en collageen. 

Ons haar is opgebouwd uit keratine en collageen. Collageen is een eiwit dat structuur geeft aan onze bloedvaten en zo ook de bloedvaten rond onze haarzakjes. Wanneer de collageen aanmaak vermindert, krijgt het haar als het ware te weinig zuurstof en kan het afsterven. Het haar wordt broos en valt uit en dat willen we natuurlijk niet! Een betere collageen voorraad zorgt voor een gezonde haargroei. Dat heeft als gevolg dat de haarzakjes en haarwortels weer goed kunnen groeien.

Door de toevoeging van vitamine C en collageen stimuleer je de toevoer naar de haarzakjes toe. Door de vele haarvitamines in ons haarsupplement krijgen de haarzakjes naast zuurstof ook een boost aan vitamines. Zo stimuleer je de haargroei van binnenuit. 

Van buitenaf kun je de haargroei ook stimuleren met de Skin for Skin hair brush. Deze haarborstel geeft de hoofdhuid een massage waardoor de haargroei wordt gestimuleerd. 

Als je jouw hoofdhuid masseert, kan het bloed op die plek goed doorstromen en de toevoer van zuurstof verbeteren, wat weer je haargroei stimuleert. De massage zorgt ervoor dat voedingsstoffen uit het bloed beter aangevoerd en de afvalstoffen afgevoerd worden. Het zorgt dus echt voor een gezonde hoofdhuid. Een gezonde hoofdhuid is ontzettend belangrijk voor gezond haar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
Welkom! Waving Emoji Join Skin for Skin ! Meld je aan om te profiteren van voordeelacties! Registreer Terugkerende klant? Log in
Je bestellijst is nog leeg!

Het lijkt er op dat je nog niks in op je bestellijst heb staan.

Bekijk producten