GRATIS SAMPLES BIJ ALLE ORDERS

Hoe kun je jouw haar sneller laten groeien?

Je kunt je haar sneller laten groeien met ons haarsupplement boordevol haarvitamines als vitamine C, collageen, biotine, seleen, silicium, zink en koper.

Ons haar is een zeer snelgroeiend weefsel in ons lichaam en wordt opgebouwd uit keratine en collageen. Collageen is een eiwit dat structuur geeft aan onze bloedvaten en zo ook de bloedvaten rond onze haarzakjes. Wanneer de collageen aanmaak vermindert, krijgt het haar als het ware te weinig zuurstof en kan het afsterven. Het haar wordt broos en valt uit en dat willen we natuurlijk niet! Een betere collageen voorraad zorgt voor een gezonde haargroei. Dat heeft als gevolg dat de haarzakjes en haarwortels weer goed kunnen groeien.

Daarnaast dragen de haarvitamines biotine, seleen en zink bij aan een normale haargoei, het sterk houden van de haren en een gezonde haarconditie. Door de hoofdhuid te masseren kun je de haargroei ook stimuleren. Als je jouw hoofdhuid masseert, kan het bloed op die plek goed doorstromen en de toevoer van zuurstof verbeteren, wat weer je haargroei stimuleert. De massage zorgt ervoor dat voedingsstoffen uit het bloed beter aangevoerd en de afvalstoffen afgevoerd worden. Gebruik hiervoor onze haar massage borstel en stimuleer de haargroei ook van buitenaf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
Welkom! Join Skin for Skin ! Meld je aan om te profiteren van voordeelacties! Registreer Terugkerende klant? Log in
Je bestellijst is nog leeg!

Het lijkt er op dat je nog niks in op je bestellijst heb staan.

Bekijk producten