BUY 3 SUPPLEMENTS GET 1 FREE

Wat is de beste haarverzorging?

Er zijn veel tips & tricks om het haar goed te verzorgen. Voor de beste haarverzorging zijn de volgende dingen belangrijk:

Was je haar niet te veel en gebruik een goede shampoo en conditioner. Glanzend, lang haar krijg je wanneer je hoofdhuid gezond is. Als je je lokken te veel wast, strip je je hoofdhuid van zijn natuurlijke oliën: niet goed! Wordt je haar tussen wasbeurten in echt té vet? Gebruik dan een droogshampoo. Om het haar een extra boost te geven kun je ook wekelijks gebruik maken van een haarmasker.

Hydratatie en gezonde voeding dragen bij tot de instandhouding van gezond en lang haar. Daarnaast helpt suppletie om de voedingsstoffen aan te vullen die lastig zijn om elke dag genoeg uit je voeding te krijgen zoals collageen, biotine, seleen, silicium en zink. Een haarsupplement kan de haren van binnenuit voeden en de haargroei ondersteunen.

Gebruik borstels die lief zijn voor je lokken, zoals de Skin for Skin massage brush. Hierdoor beschadig je de hoofdhuid niet wat wel door de vingers of harde borstels kan gebeuren. Daarnaast bevordert de hoofdmassage de doorbloeding van de hoofdhuid wat zorgt voor een betere toevoer van voedingsstoffen naar het haar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
Welkom! Waving Emoji Join Skin for Skin ! Meld je aan om te profiteren van voordeelacties! Registreer Terugkerende klant? Log in
Je bestellijst is nog leeg!

Het lijkt er op dat je nog niks in op je bestellijst heb staan.

Bekijk producten