GRATIS SAMPLES BIJ ALLE ORDERS

Hoe krijg je mooi haar?

Hoe krijg je mooi haar? Vooral het goed verzorgen van het haar en de hoofdhuid is belangrijk om gezond, sterk en dus mooi haar te krijgen!

  • Verzorg de haren van binnenuit: Ons haar is opgebouwd uit keratine en collageen, Collageen is een eiwit dat structuur geeft aan onze bloedvaten en zo ook aan de bloedvaten rondom onze haarzakjes. Deze bloedvaten geven de haren zuurstof en voedingsstoffen. Na ons 25ste levensjaar neemt de aanmaak van collageen af, waardoor het haar als het ware te weinig zuurstof krijgt. Het haar kan hierdoor afsterven en uitvallen. Een beter collageen voorraad heeft als gevolg dat de haren weer beter kunnen groeien.
  • Verzorg de hoofdhuid: Ons haarsupplement voedt niet alleen de haren, het verzorgt ook de hoofdhuid van binnenuit. De hoofdhuid wordt vaak vergeten, maar is erg belangrijk voor wie wil werken aan het krijgen van mooi haar. Als de hoofdhuid goed doorbloed is en in goede conditie is, is je haar dat ook. Bovendien zorgt een goede doorbloeding er ook voor dat adrenaline, dat vrijkomt bij stress en funest is voor je haargroei, sneller wordt afgebroken. Geef jezelf daarom ook af en toe een zachte hoofdmassage. Dit kan gemakkelijk met de Skin for Skin massage brush.

Wil jij werken aan sterk, gezond, glanzend en mooi haar? Skin for Skin kan je daar zeker bij helpen! Ons unieke haarsupplement heeft als basis ons eigen collageen met vitamine C. Daarnaast bevat ons haarsupplement de volgende haarvitamines: biotine, seleen, zink, koper, silicium, vitamine A en vitamine B2. Ons haarsupplement is echt ‘Made in Holland’ en uniek door ons eigen collageen! Begin vandaag met het werken aan mooi haar, slechts 1 capsule per dag! Klik hier om naar de shop te gaan! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
Welkom! Join Skin for Skin ! Meld je aan om te profiteren van voordeelacties! Registreer Terugkerende klant? Log in
Je bestellijst is nog leeg!

Het lijkt er op dat je nog niks in op je bestellijst heb staan.

Bekijk producten