GRATIS SAMPLES BIJ ALLE ORDERS

Hoe kun je de huid verbeteren?

Er is niet 1 gouden tip om je huid jong, stralend en veerkrachtig te krijgen en houden. Bij een vermindering of tekort aan collageen ontstaan rimpels. Een collageen-crème voorkomt die rimpels echter niet, want collageen kan niet door de huid worden opgenomen. Om de collageen productie in het lichaam te stimuleren, moet je vitaminen en mineralen toevoegen aan je voeding. Vitaminen en mineralen die een positief effect hebben op de huid zijn onder andere:

  • Vitamine C: vitamine C ondersteunt de huid, helpt bij de verzorging van de huid van binnenuit en is belangrijk voor het behoud van een gezonde huid.
  • Vitamine A: vitamine A voedt de huid van binnenuit, ondersteunt het herstellend vermogen en helpt bij het gezond houden van de huid.
  • Biotine: biotine is belangrijk voor de huid en ondersteunt de normale huid. Biotine helpt bij de verzorging van de huid van binnenuit en het gezond houden van de huid.
  • Zink: ook zink is belangrijk voor de inwendige huidverzorging. Zink voedt de huid van binnenuit en stimuleert het behoud van een normale huid.
  • Vitamine B2: Ook vitamine B2 voedt de huid van binnenuit, ondersteunt het herstellend vermogen en helpt bij het gezond houden van de huid.

Wil jij je huid verbeteren en een mooie huid krijgen? Je bestelt onze supplementen online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
Welkom! Join Skin for Skin ! Meld je aan om te profiteren van voordeelacties! Registreer Terugkerende klant? Log in
Je bestellijst is nog leeg!

Het lijkt er op dat je nog niks in op je bestellijst heb staan.

Bekijk producten