Gratis Beach Bag (t.w.v. €19,95) vanaf €85, OP=OP

Ervaringen collageen

Heb jij al eens gehoord van collageen? En waarom het raadzaam is om zo vroeg mogelijk je collageen-level op peil te houden? De nieuwste trend in de beauty-industrie, 100% natuurlijk en zeer effectief! Lees snel verder over wat collageen is en wat Manon Tilstra haar ervaringen zijn met collageen van Skin for Skin.

Wat is collageen en wat doet het?

Collageen is het meest voorkomende eiwit in ons lichaam en is erg belangrijk voor de structuur van onder andere de huid, haar en nagels. COLLA = lijm, met andere woorden; collageen heeft een ‘lijmende’ functie. Collageen bevindt zich in de huid, botten, kraakbeen, bindweefsel, gewrichtsbanden, pezen, bloedvaten, haar en nagels!

In ons lichaam is van nature collageen aanwezig, lichaamseigen collageen. Dit collageen is onder andere verantwoordelijk voor:

  • Stevigheid van de huid
  • Goed functioneren van botten
  • Goed functioneren van kraakbeen
  • Goede doorstroming van de bloedvaten

Helaas maakt je lichaam na je 25ste steeds minder collageen aan. Geen goed nieuws!

Viscollageen

Net als bij ons mensen zit ook de huid van de vis boordevol collageen. De structuur van viscollageen komt het best overeen met de structuur van menselijk collageen en wordt dus het best opgenomen. Doormiddel van een gepatenteerd proces halen wij collageen uit de huid van wild gevangen Noordzee-vis*. Door dit unieke proces blijft de structuur van het collageen heel, werkt het collageen optimaal en is de dagelijkse hoeveelheid veel lager dan van andere collageenproducten. (* ons collageen is duurzaam. Er wordt geen vis gevangen alleen voor het maken van ons product. De vis is voor menselijke consumptie, wij gebruiken de reststroom van de productie.)

Skin for Skin is een voedingssupplement dat bestaat uit een kleine capsule bestaande uit viscollageen en vitamine C. Van nature helpt vitamine C het lichaam om collageen aan te maken en op te nemen. Onderzoeken tonen aan dat men met inname van 40 mg natief collageen al effect merkt. De capsule van Skin for Skin bevat 200 mg pure collageen en 20 mg vitamine C en is een enorm krachtig en puur supplement.

Omdat de natuurlijke aanmaak van collageen steeds verder afneemt vanaf je 25ste levensjaar, is het te adviseren om zo vroeg mogelijk te beginnen met het op peil houden van je collageen level. Extra collageen heeft ontzettend veel voordelen, gebruikers ervaren onder andere; een mooie en egale huid, voller haar, snellere haargroei en sterke nagels.

 

Ervaringen Manon Tilstra met Skin for Skin collageen

Wij waren blij te horen dat blogger/YouTuber Manon Tilstra ons collageen supplement met tevredenheid gebruikt. Zij zegt hier het volgende over:

Manon Tilstra: “Ik ben heel blij met het product! Ik heb het standaard in mijn kastje in de badkamer liggen en elke dag als ik mij klaarmaak neem ik de pil ook in. En ik maak nog niet heel lang gebruik van Skin for Skin maar ik merk nu al dat mijn haar voller is geworden! Ik ben fan :-)” 

Gebruikers ervaren verder:

  • Vitaal gevoel
  • Strakke en egale huid
  • Geen droge huid meer
  • Sterkere en langere nagels
  • Snellere haargroei
  • Geen haaruitval meer

Benieuwd wat Skin for Skin collageen voor jou kan doen? Bestel snel in onze shop! PS: ook een hele leuke tip voor moederdag 😉

0
Welkom! Waving Emoji Join Skin for Skin ! Meld je aan om te profiteren van voordeelacties! Registreer Terugkerende klant? Log in
Je bestellijst is nog leeg!

Het lijkt er op dat je nog niks in op je bestellijst heb staan.

Bekijk producten