Gratis Beach Bag (t.w.v. €19,95) vanaf €85, OP=OP

Collageen, welk soort kies je?

Collageen

Het eiwit collageen wordt steeds populairder in de beautywereld. Maar welk collageen kun je nou het best kiezen? Is hydrolisaat wel de meest effectieve keuze? Of kun je beter kiezen voor een collageensupplement dat bestaat uit natief collageen? Wij denken dat het meer een kwestie is van wat past bij jou en je lifestyle. Skin for Skin is een uitermate effectief collageensupplement, bestaande uit 200 milligram viscollageen en 20 milligram vitamine C. Ja lees dat nog maar een keer:-) 220 mg in 1 kleine handzame capsule. Super gebruiksvriendelijk, geen grammen aan poeder op te mengen dat misschien een nasmaak geeft.

Wat is collageen?

Collageen is het meest voorkomende eiwit in ons lichaam, ons lichaam bestaat zelfs uit 30 procent collageen! Het woord is afkomstig uit de twee Griekse woorden ‘kolla’ (lijm) en ‘gen’ (producerend). Collageen heeft lijm-achtige eigenschappen, want het vormt een laag tussen aangrenzend weefsel en zorgt dat dit weefsel bij elkaar gehouden wordt. Collageen komt terug in ons bindweefsel van de huid, gewrichten en organen. Daarnaast houdt het onze huid stevig en zorgt het voor een soepelere werking van het kraakbeen.

Waarom collageen?

Na ons 20ste levensjaar neemt de hoeveelheid en aanmaak collageen in ons lichaam af. (lees hier meer over) Geen goed nieuws voor je huid! Een collageensupplement zoals Skin for Skin aanbiedt, bestaat ook uit vitamine C. Het toegevoegde vitamine C ondersteunt de huid van binnen uit, en draagt bij aan de vorming van collageen, dat bijvoorbeeld weer van belang is voor het stevig houden van de huid. Wil je optimaal resultaat met het collageensupplement? Skin for Skin werkt met natief collageen. Natief collageen is collageen dat op een natuurlijke manier verkregen is door een 100% natuurlijk proces. Collageenhydrolisaat of peptides bestaan uit verknipt collageen. Ons lichaam is perfect gebouwd. Onze maag bevat enzymen die o.a. eiwitten, koolhydraten en vetten verknippen tot kleine stukjes zodat het goed opgenomen kan worden in de bloedbaan. (Collageen is een eiwit remember:-) ) No need om het collageen dus al te verknippen voor de tijd, wij bieden collageen aan de originele vorm, en je lichaam doet de rest! Hierdoor is er voor minstens (zo niet beter) hetzelfde effect, minder inname nodig dan de hoeveelheid collageenhydrolisaat in poedervorm of drankjesvorm.

Kies voor Skin for Skin!

Skin for Skin is dus een kleine, krachtige capsule, bestaande uit 200 milligram viscollageen en 20 milligram vitamine C. Voor een optimaal resultaat neem je iedere morgen – een half uur voor het ontbijt – 1 capsule Skin for Skin in met een glas water of vruchtensap. Ons natieve collageen is ook verwerkt in onze andere supplementen en beautyproducten. Kijk ook eens hier.

Productshot Skin for Skin

De ultieme combinatie van collageen en vitamine C, dat is Skin for Skin. Een 100% natuurlijk product, met natief collageen uit vis die gevangen is in de natuur.

Collageenniveau behouden

Inname van Skin for Skin viscollageen zorgt ervoor dat je bouwstenen levert aan je collageensynthese. Het collageen wordt afgebroken tot kleine bouwsteentjes en door het transport via de bloedbaan naar de plekken toegebracht waar hulp nodig is!

Skin for Skin bestellen

Ben je overtuigd van het nut van collageen? Bestel dan Skin for Skin direct in de shop en profiteer van diverse acties!

0
Welkom! Waving Emoji Join Skin for Skin ! Meld je aan om te profiteren van voordeelacties! Registreer Terugkerende klant? Log in
Je bestellijst is nog leeg!

Het lijkt er op dat je nog niks in op je bestellijst heb staan.

Bekijk producten