Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Welk vitaminetekort veroorzaakt haaruitval?

Onder andere een tekort aan vitamine C veroorzaakt haaruitval. Het Skin for Skin haarsupplement bevat collageen en diverse vitaminen en mineralen zoals: vitamine A, B2 en C, biotine, zink, seleen en koper. Dit zijn één van de belangrijkste vitaminen tegen haarverlies.

Wanneer er een tekort is aan voedingsstoffen en zuurstof zal je zien dat de kwaliteit van je haar (en nagels) achteruitgaat. Dat tekort moet je opvullen en kun je doen met suppletie. De volgende voedingsstoffen zijn belangrijk om mooi haar te krijgen:

  • Vitamine C: vitamine C draagt bij aan de vorming van collageen wat van belang is voor een goede conditie van de bloedvaten, de normale werking van bloedvaten, het behoud van een sterke vaatwand en soepele aderen. Aangezien de bloedvaten en aderen om het haarzakje de haren voeden is vitamine C met collageen een mooie basis van ons haarsupplement.
  • Biotine: biotine houdt de haren sterk en draagt bij aan de normale haargroei. Daarnaast is biotine goed voor de glans van het haar.
  • Seleen: seleen is belangrijk voor de conditie van het haar, de normale haargroei en het behoud van glanzend haar. Ook seleen houdt de haren sterk.
  • Zink: ook zink is belangrijk voor de normale haargroei, de conditie van het haar, sterk haar en de glans van het haar.
  • Koper: koper draagt bij tot een normale pigmentatie (kleur) van het haar.

Naast het innemen van ons haar supplement zijn er ook nog andere manieren om haaruitval tegen te gaan. Hier lees je nog meer tips over wat te doen tegen haaruitval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
Welkom! Waving Emoji Join Skin for Skin ! Meld je aan om te profiteren van voordeelacties! Registreer Terugkerende klant? Log in
Je bestellijst is nog leeg!

Het lijkt er op dat je nog niks in op je bestellijst heb staan.

Bekijk producten