BUY 3 SUPPLEMENTS GET 1 FREE

Wat zijn de ervaringen met collageen supplementen?

De ervaringen met collageen supplementen zijn heel verschillend. Collageen gaat namelijk eerst het collageen tekort opvullen en gaat daar in het lichaam aan de slag waar het het meest nodig is. 
De ervaringen met ons collageen supplement zijn hier te lezen: https://skinforskin.nl/product/collageen-supplement/#reviews

Er zijn verschillende wetenschappelijke onderzoeken naar de werking van collageen in combinatie met vitamine C. Vitamine C is namelijk de bouwstof van collageen. 

  1. Bloedvaten: Vitamine C draagt bij aan de vorming van collageen wat van belang is voor een goede conditie van de bloedvaten, het behoud van een sterke vaatwand en soepele aderen. 
  2. Botten: Vitamine C is van belang voor de vorming van collageen wat belangrijk is voor de botten. 
  3. Kraakbeen: Vitamine C draagt bij tot de normale vorming van collageenvorming voor de normale werking van het kraakbeen. 
  4. Huid: Vitamine C draagt bij aan de vorming van collageen dat helpt om de huid van binnenuit te verstevigen, de conditie van de huid te ondersteunen en de stevigheid van de huid ondersteunt. 
  5. Bindweefsel van de huid: Vitamine C is van belang voor de vorming van collageen wat belangrijk is voor het bindweefsel van de huid. 
  6. Mond en gebit: vitamine C draagt bij aan de vorming van collageen wat de conditie van het tandvlees ondersteunt. 

Lees hier meer over de ervaringen met collageen supplementen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
Welkom! Waving Emoji Join Skin for Skin ! Meld je aan om te profiteren van voordeelacties! Registreer Terugkerende klant? Log in
Je bestellijst is nog leeg!

Het lijkt er op dat je nog niks in op je bestellijst heb staan.

Bekijk producten