BUY 3 SUPPLEMENTS GET 1 FREE

Wat doet collageen voor de huid?

In onze huid wordt collageen aangemaakt en bevinden zich collageenvezels. Collageen zorgt in de huid voor stevigheid, elasticiteit, structuur en hydratatie. Helaas neemt de natuurlijke aanmaak van collageen geleidelijk af bij het ouder worden. Ons lichaam maakt na ons 25ste levensjaar steeds minder collageen aan, waardoor het natuurlijke verouderingsproces op gang komt.

Dat kun je eigenlijk vergelijken met een brug. Als je een brug hebt waar maar twee pijlers onder staan, dan gaat de brug op een gegeven moment verzakken. Dat gebeurt er dus eigenlijk ook in de huid wanneer deze gaat verouderen, de huid verslapt (zakt in) en zo ontstaan de eerste rimpels. Wanneer je meer steunpilaren onder de huid zou plaatsen, collageenvezels, ga je dus eigenlijk de balans terugbrengen in de huid. Zo zorg je ervoor dat jouw huid op een natuurlijke manier wordt ondersteund. Dat kun je doen door ons collageen supplement dagelijks in te nemen. Op die manier lever je jouw lichaam essentiële bouwstenen, waardoor nieuw collageen kan worden aangemaakt.

Benieuwd wat collageen nog meer doet voor de huid? Lees dan dit artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
Welkom! Waving Emoji Join Skin for Skin ! Meld je aan om te profiteren van voordeelacties! Registreer Terugkerende klant? Log in
Je bestellijst is nog leeg!

Het lijkt er op dat je nog niks in op je bestellijst heb staan.

Bekijk producten