Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Hoe vaak moet ik een sheetmasker gebruiken in de week?

Wij adviseren minimaal 1 keer per week een sheetmasker te gebruiken om de huidconditie te verbeteren. De huid krijgt zo een flinke hydratatieboost. Het overige serum van de maskers kun je de rest van de week gebruiken om deze boost door te zetten. De vraag hoe vaak je een masker moet aanbrengen is natuurlijk ook afhankelijk van de reden waarom je het masker wilt gebruiken. Er zijn natuurlijk meerdere redenen zoals; het kalmeren van de huid na een behandeling, het hydrateren van de huid bij (extreme) droogheid, het verminderen van onzuiverheden, het extra voeden van de huid, in conditie houden van de huid enz.

Het is voor elke huid erg goed wekelijks een masker aan te brengen op een goed gereinigde huid. Maar wil je echt iets bereiken met een masker, behalve een goede huidconditie, adviseren we 2 tot 3 keer per week een masker aan te brengen of het overige serum te gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
Welkom! Waving Emoji Join Skin for Skin ! Meld je aan om te profiteren van voordeelacties! Registreer Terugkerende klant? Log in
Je bestellijst is nog leeg!

Het lijkt er op dat je nog niks in op je bestellijst heb staan.

Bekijk producten