Gratis Beach Bag (t.w.v. €19,95) vanaf €85, OP=OP

Microdermabrasie

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een methode om diverse huidproblemen te behandelen. Het betekent letterlijk ‘aflsijpen van de huid’. Het gaat hierbij om een ‘peeling’ waarbij met behulp van een apparaat microkristallen op de huid worden gespoten. Deze straal van kristallen neemt de bovenste laag dode huidcellen mee en zorgt voor een glanzende schone huid. Deze peeling zorgt ervoor dat jonge huidcellen juist aan de oppervlakte komen waardoor de huid egaal en zacht is.

Voor en nadelen van microdermabrasie

Voordelen van microdermabrasie zijn daarnaast dat oppervlakkige rimpels worden verzacht en sporen van acne en verkleuringen van de huid worden verwijderd. Het is mogelijk om de behandeling preventief uit te voeren om rimpeling en verkleuring te voorkomen. Microdermabrasie is vooral effectief voor plaatsen waar de huid dunner is zoals bij de rug van de hand, het gezicht en in de hals.

Het nadeel van microdermabrasie is dat het een vrij kostbare ingreep is en dat succes niet gegarandeerd kan worden. Niet alle aandoeningen zijn succesvol te behandelen met behulp van deze peeling en het komt voor dat men meerdere behandelingen moet ondergaan voordat het effect zich laat zien. Bovendien kan microdermabrasie alleen goed worden toegepast in een kliniek. Veel producten voor thuis zijn vaak niet meer dan een uitgebreide scrub.

Productshot Skin for Skin

De ultieme combinatie van collageen en vitamine C, dat is Skin for Skin. Een 100% natuurlijk product, met natief collageen uit vis die gevangen is in de natuur.

 

Skin for Skin als alternatief of toevoeging

Een alternatief of toevoeging aan een microdermabrasie behandeling kan het gebruiken van Skin for Skin zijn. Skin for Skin is een voedingssupplement dat opgebouwd is uit collageen en vitamine C en ondersteunt het lichaam op verschillende manieren. Collageen is het meest voorkomende eiwit ter wereld en 30% van de eiwitten in het lichaam bestaat uit collageen. We zien het terug in onze huid, gewrichten en zelfs in onze organen. Het houdt de huid stevig en gezond en zorgt voor een soepele werking van het kraakbeen. Tussen je twintigste en vijfentwintigste neemt de hoeveelheid en de aanmaak van het collageen af. Skin for Skin helpt je lichaam om je collageen weer op pijl te houden. Meer informatie over de werking van collageen is op deze pagina te vinden. Skin for Skin gebruikt collageen uit verse vis die gevangen is in de natuur. Het is een puur natuurlijk product! Het product komt in een handige capsule die je 1 maal per dag inneemt.

0
Welkom! Waving Emoji Join Skin for Skin ! Meld je aan om te profiteren van voordeelacties! Registreer Terugkerende klant? Log in
Je bestellijst is nog leeg!

Het lijkt er op dat je nog niks in op je bestellijst heb staan.

Bekijk producten