BUY 3 SUPPLEMENTS GET 1 FREE

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur wordt steeds populairder. Maar wat is het eigenlijk? En is het nodig om toe te voegen aan je beautyroutine?

Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een stof die zich aan collageen en elastine hecht, ook wel wel glycosaminoglycaan genoemd. Hyaluronzuur is een soort polysacharide en verantwoordelijk voor de regulering van celgroei en cel vernieuwing in ons lichaam. Hyaluronzuur lijkt daarmee en beetje op collageen, maar heeft een lichtelijk andere werking. Collageen behoudt de stevigheid van onze huid, maar hyaluronzuur is meer verantwoordelijk voor het vochtgehalte van onze huid. Daarnaast versterkt hyaluronzuur de buitenste huidlagen en zorgt het voor de bescherming van antioxidanten tegen schade door vrije radicalen en kan het de huid kalmeren.

Hyaluronzuur en collageen werken samen

Hyaluronzuur kan bovenstaande positieve effecten op de huid echter alleen uitvoeren, wanneer er voldoende collageen in de huid is te vinden. Ons lichaamseigen collageen neemt gestaag af, waardoor je huid veroudert. Daarom is het nodig om je collageenlevel op peil te houden en dat doe je het best met het collageen van Skin for Skin! Zo ondersteun je je huid vanbinnen uit en dat merk je.

Productshot Skin for Skin

De ultieme combinatie van collageen en vitamine C, dat is Skin for Skin. Een 100% natuurlijk product, met natief collageen uit vis die gevangen is in de natuur.

 

Wat doet het collageen van Skin for Skin?

Na ons 20ste levensjaar neemt de hoeveelheid en aanmaak collageen in ons lichaam af. (lees hier meer over) Geen goed nieuws voor je huid! Een collageensupplement is de oplossing. Het ondersteunt de huid vanbinnen uit door je collageenniveau weer op peil te houden. Wil je optimaal resultaat met het collageensupllement? Houd je dan aan de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid. Neem iedere morgen – een half uur voor het ontbijt – 1 capsule Skin for Skin in met een glas water of vruchtensap.

Waarom het Skin for Skin?

#1 Samengesteld uit de beste ingrediënten

NATIEF VISCOLLAGEENVITAMINE C
Viscollageen heeft een hoge biologische beschikbaarheid en wordt daarmee snel vanuit je dunne darm opgenomen in het bloed.

 

Vitamine C draagt bij aan collageenvorming voor de normale werking van de huid, botten, kraakbeen en bloedvaten.

#2 Optimaal geproduceerd
Het collageen in Skin for Skin wordt door het specifieke proces zó intact gehouden, dat de eiwitstructuur ongeschonden blijft. Anders dan bij collageen in hydrolisaat of peptides (waarbij het collageen verknipt wordt), is het natief collageen nog volledig intact. Hierdoor is er voor hetzelfde effect, minder inname nodig dan de hoeveelheid hydrolisaat.

#3 Het is de ultieme dosis
Onderzoeken tonen aan dat men met inname van 40 gram natief collageen al effect merkt. De capsule van Skin for Skin bestaat uit een dagelijkse dosis van 200 mg collageen en 20 mg vitamine C.

Collageen kopen

Ben je overtuigd van het nut van collageensupplementen? Bestel dan Skin for Skin direct in de shop en profiteer van diverse acties! Zo kun je beter het Skin for Skin collageen.

0
Welkom! Waving Emoji Join Skin for Skin ! Meld je aan om te profiteren van voordeelacties! Registreer Terugkerende klant? Log in
Je bestellijst is nog leeg!

Het lijkt er op dat je nog niks in op je bestellijst heb staan.

Bekijk producten