GRATIS SAMPLES BIJ ALLE ORDERS

Extreem droge huid

Heb jij last van een extreem droge huid en kom je hier niet van af? Laat Skin for Skin je helpen. Er zijn veel verschillende oorzaken wanneer je een droge huid hebt en lang niet iedere oplossing werkt bij iedereen. Om de huid te helpen is het belangrijk om de oorzaak te achterhalen en hoe dit opgelost kan worden. Lees je mee?

De oorzaken van een extreem droge huid

Als je je huid regelmatig met zeep wast wordt je huid natuurlijk schoon, maar deze ‘ontvet’ ook, je wast namelijk je huidvetten weg. Doordat het vet uit je huid wordt weggespoeld kan het vocht in je huid eenvoudig weglopen en ontstaat een droge huid. Wanneer je veel gebruik maakt van zeep en water in het dagelijks leven, bijvoorbeeld tijdens je werk is er een grotere kans op het krijgen van een droge huid. Ook is het mogelijk dat je tijdens je werk in contact komt met stoffen die huidvetten oplossen. Daarnaast zijn er in de winter periodes waarin je veel gebruik maakt van centrale verwarming en is de lucht in huis daardoor droger. Buiten is er gure wind en vrieskou, wat niet meehelpt.

Hoe behandel je een droge huid

Collageen en eczeem?

Bij uitdroging gaat de huid zelf extra huidvetten produceren zodat je verwijderde vetten worden vervangen en je huid gerepareerd. Het herstel kost echter tijd en wordt onderbroken door de negatieve invloeden die we eerder hebben benoemd. Je kan ook gebruik maken van diverse crèmes met vaseline die de huid bevochtigen. Deze crèmes maken de huid vaak echter te vet. Wanneer je last hebt van een extreem droge huid is het beter om preventief te werk te gaan in plaats van reactieve maatregelen te treffen.

De ultieme combinatie van collageen en vitamine C, dat is Skin for Skin. Een 100% natuurlijk product, met natief collageen uit vis die gevangen is in de natuur.

Skin for Skin en extreem droge huid

Skin for Skin is een voedingssupplement waarbij Vitamine C en collageen gecombineerd worden in een capsule. Collageen is een van de meest voorkomende eiwitten ter wereld. Het is zelfs zo dat ruim 30% van de eiwitten in je lichaam bestaan uit collageen. Collageen houdt de huid stevig en gezond en zorgt voor een soepele werking van het kraakbeen. Tussen je twintigste en vijfentwintigste neemt de hoeveelheid en de aanmaak van het collageen af. Dat ga je dus ook merken aan je huid.

Skin for Skin combineert Vitamine C en collageen en bevordert daarmee de werking van je huid. Skin for Skin is een volledig natuurlijk product dat geproduceerd wordt met collageen gewonnen uit vers gevangen vis. Je vindt meer informatie over de werking van Skin for Skin op deze pagina. Het product komt in een handige capsule die je 1 maal per dag inneemt.

Wil je graag meer informatie weten over huidverbetering? Download hieronder het E-book met alle info over huidverbetering en Skin for Skin. In het e-book is ook een kortingscode te vinden die gebruikt kan worden in de webshop!

Ontvang het eBook

Lees alles over een sterke en gezonde huid in ons eBook
0
Welkom! Join Skin for Skin ! Meld je aan om te profiteren van voordeelacties! Registreer Terugkerende klant? Log in
Je bestellijst is nog leeg!

Het lijkt er op dat je nog niks in op je bestellijst heb staan.

Bekijk producten