Collageentablet

Collageentablet

Beautytabletten worden steeds populairder in de beautywereld. Maar welk siupplement kun je nou het best kiezen? Voor welke vorm kies je? Welk supplement werkt het meest effectief? Skin for Skin is een uitermate effectieve collageentablet, bestaande uit 200 milligram viscollageen en 20 milligram vitamine C. Kies daarom voor Skin for Skin!

Wat is collageen?

Collageen is het meest voorkomende in ons lichaam, ons lichaam bestaat zelfs uit 30 proces collageen! Het woord is afkomstig uit de twee Griekse woorden ‘kolla’ (lijm) en ‘gen’ (producerend). Collageen heeft lijmachtige eigenschappen, want het vormt een laag tussen aangrenzend weefsel en zorgt dat dit weefsel bij elkaar gehouden wordt. Collageen komt terug in ons bindweefsel van de huid, gewrichten en organen. Daarnaast houdt het onze huid stevig en zorgt het voor een soepelere werking van het kraakbeen.

Wat doet het collageentablet?

Na ons 20ste levensjaar neemt de hoeveelheid en aanmaak collageen in ons lichaam af. (lees hier meer over) Geen goed nieuws voor je huid!  Wij hebben supplementen ontwikkeld waar we niet alleen het Skin for Skin collageen in verwerken, maar ook bijvoorbeeld vitamine C. Vitamine C is van belang voor de vorming van collageen, wat weer van belang is voor bijvoorbeeld de stevigheid van je huid. Wil je optimaal resultaat van onze beautysupplementen? Houd je dan aan de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid. Neem iedere morgen – een half uur voor het ontbijt – 1 collageencapsule Skin for Skin in met een glas water of vruchtensap. Of 1 haarcapsule per dag maar deze tijdens een maaltijd innemen.

Productshot Skin for Skin

De ultieme combinatie van collageen en vitamine C, dat is Skin for Skin. Een 100% natuurlijk product, met natief collageen uit vis die gevangen is in de natuur.

Collageenniveau behouden

Daarnaast is het belangrijk om je te realiseren dat je bouwstenen moet blijven aanleveren. Je kunt de inname van collageen (via supplementen of voeding) vergelijken met sporten: zodra je stopt verlies je wat je opbouwt, zoals je spiermassa moeten onderhouden bij het fitnessen. Dat betekent dat je zelfs als je met vakantie gaat, ons mee zult moeten nemen:-) Gelukkig verpakken wij in handige (recyclebare) zakjes, die makkelijk mee te nemen zijn!  Zo houd je ruimte genoeg over voor al die vakantiesetjes en – schoenen……

Collageentablet Skin for Skin bestellen

Ben je overtuigd van het nut van collageensupplementen? Bestel dan Skin for Skin direct in de shop en profiteer van diverse acties!