Gratis Beach Bag (t.w.v. €19,95) vanaf €85, OP=OP

Collageenpoeder

Collageenpoeder

Collageen wordt steeds populairder in de beautywereld. Maar welk collageen kun je nou het best kiezen? Van welke oorsprong kun je het beste collageen gebruiken? En welke vorm past het best bij je? Skin for Skin is een uitermate effectief collageensupplement, bestaande uit 200 miligram viscollageen en 20 miligram vitamine C. Daarnaast bevatten onze supplementen ook vitamine C. Vitamine C draagt bij aan de vorming van collageen, wat o.a. van belang is voor het stevig houden van de huid!

Wat is collageen?

Collageen is het meest voorkomende eiwit in ons lichaam, ons lichaam bestaat zelfs uit 30 proces collageen! Het woord is afkomstig uit de twee Griekse woorden ‘kolla’ (lijm) en ‘gen’ (producerend). Collageen heeft lijmachtige eigenschappen, want het vormt een laag tussen aangrenzend weefsel en zorgt dat dit weefsel bij elkaar gehouden wordt. Collageen komt terug in ons bindweefsel van de huid, in en om gewrichten en organen. Collageen is verantwoordelijk voor het stevig houden van de huid.

Wat is Skin for Skin collageen?

Na ons 20ste levensjaar neemt de hoeveelheid en aanmaak collageen in ons lichaam af. (lees hier meer over) Geen goed nieuws voor je huid! Onze supplementen bevatten naast Skin for Skin collageen nog diverse andere vitamines en mineralen, waaronder vitamine C. Het toegevoegde vitamine C in de supplementen draagt bij aan de vorming van collageen, dat van belang is voor het ondersteunen van de huid van binnen uit. Wil je optimaal resultaat van een collageensupplement? Gebruik dan ons supplement wat natief collageen bevat. Collageenpoeder is vaak hydrolisaat of peptides, dit wil zeggen dat het het collageen verknipt of geschonden is. Ons collageen is natief, dit betekent dat het intact is. Ons lichaam is heel goed in staat om het eiwit (collageen is een eiwit, remember?) te verknippen, onze maag bevat enzymen die hier verantwoordelijk voor zijn. De kleinere bouwstenen ( aminozuren)  kunnen zo opgenomen worden in de bloedbaan en daar afgeleverd worden waar ze nodig zijn!

Productshot Skin for Skin

De ultieme combinatie van collageen en vitamine C, dat is Skin for Skin. Een 100% natuurlijk product, met natief collageen uit vis die gevangen is in de natuur.

Kies voor Skin for Skin

Het collageen in Skin for Skin wordt door het specifieke proces zó intact gehouden, dat de eiwitstructuur dus ongeschonden blijft. (Anders dan bij collageen in hydrolisaat of peptides, waarbij het collageen verknipt wordt, , is het natief collageen nog volledig intact.) Hierdoor is er voor minimaal hetzelfde effect, minder inname nodig dan de hoeveelheid hydrolisaat. Skin for Skin is een kleine, krachtige capsule, bestaande uit 200 milligram viscollageen en 20 milligram vitamine C. Voor een optimaal resultaat neem je iedere morgen – een half uur voor het ontbijt – 1 capsule Skin for Skin in met een glas water of vruchtensap. Wij raden aan om het haarsupplement tijdens een maaltijd in te nemen.

Collageenniveau behouden

Daarnaast is het belangrijk om je te realiseren dat je bouwstenen moet blijven aanleveren. Je kunt de inname van collageen (via supplementen of voeding) vergelijken met sporten: zodra je stopt verlies je wat je opbouwt, zoals je spiermassa moeten onderhouden bij het fitnessen. Dat betekent dat je zelfs als je met vakantie gaat, ons mee zult moeten nemen:-) Gelukkig verpakken wij in handige (recyclebare) zakjes, die makkelijk mee te nemen zijn!  Zo houd je ruimte genoeg over voor al die vakantiesetjes en – schoenen……

Skin for Skin bestellen

Ben je overtuigd van het nut van collageen? Bestel dan Skin for Skin direct in de shop en profiteer van diverse acties!

0
Welkom! Waving Emoji Join Skin for Skin ! Meld je aan om te profiteren van voordeelacties! Registreer Terugkerende klant? Log in
Je bestellijst is nog leeg!

Het lijkt er op dat je nog niks in op je bestellijst heb staan.

Bekijk producten