Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Collageenpillen

Collageenpillen

Collageenpillen worden steeds populairder in de beautywereld. Maar welke collageenpillen kun je nou het best kiezen? Welk supplement werkt het meest effectief? Skin for Skin een van de meest effectieve collageenpillen, bestaande uit 200 miligram viscollageen en 20 miligram vitamine C. Kies daarom voor Skin for Skin!

Wat is collageen?

Collageen is het meest voorkomende in ons lichaam, ons lichaam bestaat zelfs uit 30 proces collageen! Het woord is afkomstig uit de twee Griekse woorden ‘kolla’ (lijm) en ‘gen’ (producerend). Collageen heeft lijmachtige eigenschappen, want het vormt een laag tussen aangrenzend weefsel en zorgt dat dit weefsel bij elkaar gehouden wordt. Collageen komt terug in ons bindweefsel van de huid, gewrichten en organen. Daarnaast houdt het onze huid stevig en zorgt het voor een soepelere werking van het kraakbeen. Lees hier meer over de werking van collageen.

De collageen pillen, het product van dichtbij en de oprichster

Wat doen collageenpillen?

Na ons 20ste levensjaar neemt de hoeveelheid en aanmaak collageen in ons lichaam af. (lees hier meer over) Geen goed nieuws voor je huid! Ons collageensupplement met toegevoegde vitamine C kan hierbij helpen. Vitamine C draagt bij aan de vorming van collageen, wat weer van belang voor o.a. de stevigheid van de huid. Wil je optimaal resultaat met het collageensupplement?  Neem iedere morgen – een half uur voor het ontbijt – 1 capsule Skin for Skin in met een glas water of vruchtensap.

De collageen pillen van Skin for Skin

De ultieme combinatie van collageen en vitamine C, dat is Skin for Skin. Een 100% natuurlijk product, met natief collageen uit vis die gevangen is in de natuur.

Collageenniveau behouden

Het is belangrijk om je te realiseren dat je met een supplement bouwstenen aanlevert. Je kunt het slikken van collageen vergelijken met sporten: zodra je stopt verlies je wat je aanlevert en opbouwt, zoals je spiermassa moet onderhouden bij het fitnessen. Dat betekent dat je zelfs je voorraad supplementen mee zult moeten nemen als je op vakantie gaat. We hebben mooie kleine verpakkingen, no worries, al je schoenen kunnen gewoon nog mee:-)

Collageenpillen Skin for Skin bestellen

Ben je overtuigd van het nut van onze supplementen? Bestel dan Skin for Skin direct in de shop en profiteer van diverse acties!

0
Welkom! Waving Emoji Join Skin for Skin ! Meld je aan om te profiteren van voordeelacties! Registreer Terugkerende klant? Log in
Je bestellijst is nog leeg!

Het lijkt er op dat je nog niks in op je bestellijst heb staan.

Bekijk producten