Zo zon je veilig en houd je jouw huid langer mooi!

Hoe bescherm jij je huid tegen de zon?Alleen SPF is zó 2018! Wij genieten met volle teugen van de felle zonnestralen, maar juist nu is het heel belangrijk om extra aandacht te besteden aan de verzorging van je huid. De zon kan een positief effect hebben op je gezondheid, maar heeft daarnaast helaas ook wat minder leuke effecten. Wisten jullie dat de zon het huidverouderingproces kan versnellen? Ai! Lees dus snel hoe je jouw huid van binnenuit kunt beschermen tegen schade van de zon met ons supplement.

De effecten van de zon op de huid

Wanneer je jouw huid te veel blootstelt aan de zon, raken de collageenvezels beschadigd en daardoor wordt het zelfherstellend vermogen van de huid verminderd. De collageenvezels verliezen hun veerkracht waardoor de eerste fijne lijntjes en rimpels ontstaan! Te veel (onbeschermd) zonnen versnelt dus het verouderingsproces.

Een huid die veel aan de zon wordt blootgesteld voelt vaak droger aan. Dit komt omdat de vochtbalans van de huid wordt verstoord. In de huid kan er te veel vocht verdampen, waardoor de huid uitdroogt.

Daarnaast kan je huid door de zon verbranden. Verbranden is ontzettend schadelijk voor de huid! Hoe vaker de huid verbrandt, hoe groter de blijvende schade aan de huid kan zijn. Op den duur kan dat resulteren in serieuze huidproblemen en zelfs huidkanker!

Herstel je huid van binnenuit

Door iedere ochtend je dag te beginnen met een dosis Skin for Skin collageen houd je jouw collageen-niveau op peil en herstel je de huid van binnenuit. De collageenvezels worden hierdoor hersteld waardoor de huid elastisch blijft en rimpels worden opgevuld. Collageen heeft daarnaast een hoog hydraterend vermogen en herstelt de vochtbalans van de huid. Hierdoor kan extra collageen inname helpen bij het herstellen van de huid na beschadiging door de zon én het huidverouderingsproces vertragen!

Bestel hier jouw voorraad Skin for Skin collageen al vanaf 80 cent per dag!

 

WAAROM SMEREN?

Een mooie bruine huid is voor veel mensen een teken van schoonheid en gezondheid. Gek genoeg is bruin worden het eerste verdedigingsmechanisme van je huid. Tijdens het zonnen maakt je huid melanine aan, een pigment dat huid, haar en ogen hun kleur geeft. Dit stofje zit als het ware als een beschermend jasje rondom de huidcellen heen en beschermt deze voor een deel tegen de UV straling van de zon. Door bruin te worden, beschermt de huid zichzelf als het ware. Toch biedt Melanine geen optimale bescherming tegen de zon, het schakelt hooguit 50% van de straling uit. Daarom is het belangrijk om zelf de huid tijdens het zonnen van buitenaf te beschermen, ook tijdens deze eerste zonnige dagen dus!

Schoonheidsspecialisten adviseren om elke dag, zelfs in de winter, SPF te gebruiken in je huidverzorging. Onze tip; gebruik een goede dagcrème met daarin een hoge SPF, zo ben je ten alle tijd beschermd tegen de schadelijke effecten van de zon!

Hopelijk gaan jullie ook heerlijk genieten van de eerste voorzichtige zonnestralen en hebben jullie iets aan de tips in deze blog!

Skin for Skin handtekening

Kommentar verfassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Scroll to Top

Birthday discount!

Tage
Stunden
Minuten
Sekunden

Dieses Wochenende feiern wir den Geburtstag von Mitgründer Mardien mit dieser Aktion:

* Der Rabatt und die Teemischungen werden automatisch hinzugefügt.

Am gesamten Osterwochenende

10% Osteraktion!

Auf alle Produkte 10% Rabatt

Wir möchten uns bei
unseren Kunden bedanken:

Valentinstag
Aktion

Gratis Kollagenpralinen

bei allen Bestellungen!

gültig vom 12.2.2021 bis 14.2.2021