Hoe boek ik een behandeling?

Welkom in onze schoonheidssalon & Japanese head spa! Bij ons in de salon bieden wij  verschillende collageen stimulerende huidbehandeling aan en natuurlijk de unieke Japanese head spa treatment. U kunt uw gewenste behandeling heel gemakkelijk inplannen via de onderstaande link/knop. U kunt de behandeling aanklikken waar u interesse in heeft en zelf een dag en tijdstip.

Boekingsvoorwaarden: indien u genoodzaakt bent de afspraak te annuleren verzoeken wij u vriendelijk om dit 24 uur voor uw afspraak aan ons door te geven. Na deze tijd hebben wij het recht om kosten voor de voor u gereserveerde tijd in rekening te brengen.

De salon

Glow & Go
Treatment

Kan jouw huid wel een glow gebruiken? Dan is deze gezichtsbehandeling iets voor jou! De behandeling begint met een uitgebreide huidscan waarmee we de conditie van de huid meten met onze huidscan. Vervolgens volgt een diepte reiniging, het verwijderen van dode huidcellen met een milde peeling, ultiem ontspannen met onze algenmaskers en een korte bindweefsel massage met serum en crème.

collagen filler
collageendraden

Rimpels verminderen, maar nog niet toe aan drastische invasieve ingrepen? Dan is deze behandeling met collageendraden wellicht wat voor jou! Collageen draden, een methode van behandelen om het effect van fillers na te bootsen op een natuurlijke manier. Na het voorbereiden van de huid (door middel van reinigen, peelen en microneedling) brengen wij de collageendraden aan op de te bespreken zone(s). De ingrediënten in de collageendraden dringen de huid door en zorgen hier voor collageenstimulatie. Doordat het collageen in de huid gestimuleerd wordt, verminderen de rimpels.

Peel away
kruidenpeel

Onze kruidenpeeling is een peeling die zich richt op pure huidverbetering en werkt op het natuurlijk herstellend vermogen van de huid. De huid wordt van binnenuit gestimuleerd om zichzelf te vernieuwen. In tegenstelling tot veel andere peelings werkt deze peeling niet van buitenaf maar echt vanuit de diepere huidlagen naar buiten toe. Kort samengevat is deze behandeling zeer intensief en effectief tegen het huidverouderingsproces van de huid.

Buccal
Massage

Deze behandeling wordt ook wel de ‘Hollywood facial’ genoemd, vele sterren zijn weg van deze instant liftende massage techniek. De Buccal Massage is een specifieke massage van de spieren voor de onderkaak, hals en wangen en geeft direct een zichtbare verstevigende en liftende werking. Ook zorgt deze massagetechniek voor een perfecte doorbloeding en voert het de afvalstoffen af. De massage bestaat uit de Toning en de Massage: tijdens de Toning wordt het spierweefsel van gezicht, hals en decolleté gemasseerd. Vervolgens worden tijdens de Buccal Massage de spieren van de wangen, kin en kaak met handschoenen van binnenuit gemasseerd.

Skin treat
treatment

The full Skin for Skin experience! Een echte treat voor de huid; beginnend met een diepte reiniging, milde peeling en de verzorging van de wenkbrauwen. Vervolgens wordt het zuurstofgehalte van de huid verhoogd met het zuurstofmasker en krijgt de huid een flinke boost door het collageen oogmasker en het sheetmasker voor het gezicht. De actieve werkstoffen dringen dieper de huid binnen door gebruik van ultrasound. De behandeling sluiten we af met een bindweefselmassage met ons serum en crème.

Skin booster
peeling

Is jouw huid toe aan een flinke (skin) boost? Dan is deze behandeling perfect voor jou! De unieke samenstelling van waterstofperoxide (H20), trichloorazijnzuur (TCA) en kojinezuur werken goed op elkaar in. Dit stimuleert de cel vernieuwing en aanmaak van nieuwe collageenvezels. De behandeling zorgt voor onmiddellijk resultaat! Verbetering van de huidkwaliteit, een verstrakking van de huid en de vermindering van rimpels en huidplooien.

microneedling
treatment

Microneedling is een gezichtsbehandeling waarbij kleine kanaaltjes in de huid worden gemaakt op een gecontroleerde wijze. Doelgericht en met vooraf bepaalde diepte wordt de huid geperforeerd met zeer fijne naaldjes van chirurgisch staal. Binnen in de huid ontstaat een gecontroleerde ontstekingsreactie waardoor een genezingsproces in de huid optreedt. Dit genezingsproces stimuleert o.a. de natuurlijke productie van collageen en elastine.

Japanese head spa
treatment

De Japanese Headspa is afkomstig uit, de naam zegt het al, Japan. De behandeling hebben wij vertaald naar een Skin for Skin behandeling. Deze behandeling begint met het grondig reinigen van de hoofdhuid en al het opgehoopte vuil en overtollig talg zal daarbij worden verwijderd. De bloedsomloop wordt gestimuleerd en de talgproductie wordt gereduceerd door deze behandeling. Een heerlijke ontspannen massage op uw hoofdhuid zorgt ervoor dat u helemaal tot rust komt. De japanese headspa is een ontspannen en verfrissende ervaring, omdat de behandeling nog heel nieuw is. De behandeling wordt afgesloten met het droog föhnen van uw haar zodat u weer knap de deur uit gaat. Het resultaat is glanzender haar en een gezondere hoofdhuid.

HIFU
Treatment

HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound. Het hifu apparaat maakt gebruik van hoogfrequente geluidsgolven om de huid strakker te maken en rimpels te verminderen. Door de geluidsgolven komt er energie vrij die de onderhuidse temperatuur doet stijgen tot 60°. Hierdoor zal er een herstelproces in gang treden waarbij de collageen aanmaak wordt gestimuleerd. Het is een niet invasieve behandeling die steeds meer te zien is en het geeft een natuurlijk facelift effect.

Melden Sie sich für unseren Newsletter an

Erhalten Sie 15 % Rabatt

& die Chance haben, ein komplettes Beauty-Paket im Wert von 250 Euro zu gewinnen!

Gesehen in der Sendung Koffietijd

Am gesamten Osterwochenende

10% Osteraktion!

Auf alle Produkte 10% Rabatt

Wir möchten uns bei
unseren Kunden bedanken:

Valentinstag
Aktion

Gratis Kollagenpralinen

bei allen Bestellungen!

gültig vom 12.2.2021 bis 14.2.2021