Collageen poeder ervaringen

Collageen ervaringen

Je leest steeds meer over collageen-inname ervaringen. Skin for Skin is een uitermate effectief collageensupplement, bestaande uit 200 milligram viscollageen en 20 milligram vitamine C. Kies daarom voor Skin for Skin als je effectief en op een gebruiksvriendelijke manier collageen wilt gebruiken!

Collageensoorten

Tussen ons 20ste en 25ste levensjaar neemt de hoeveelheid collageen die ons eigen lichaam aanmaakt af.  Wij gebruiken intact collageen, in plaats van hydrolysaat of peptide, wat wil zeggen dat het collageen verknipt is. Het collageen in Skin for Skin is door het specifieke proces zó intact gehouden, dat de eiwitstructuur ongeschonden blijft.  Je maag bevat namelijk enzymen die eiwitten en vetten afbreken tot kleine stukjes, die zo goed door de bloedbaan kunnen worden opgenomen! (Collageen is een eiwit, remember?) Je lichaam is zo mooi gebouwd, en kan deze processen heel goed zelf:-) Dus het collageen voor de tijd al zo bewerken dat het al klein gemaakt is (hydrolisaat) is niet nodig. Hierdoor heeft je lichaam ook minder nodig, voor hetzelfde effect.

Productshot Skin for Skin

De ultieme combinatie van collageen en vitamine C, dat is Skin for Skin. Een 100% natuurlijk product, met natief collageen uit vis die gevangen is in de natuur.

Kies voor Skin for Skin!

Voor een optimaal resultaat neem je iedere morgen – een half uur voor het ontbijt – 1 capsule Skin for Skin in met een glas water of vruchtensap.

Verder hebben we ons collageen verwerkt in diverse andere producten, van haarsupplement tot sheetmaskers. Wil je hier alles van weten? Kijk dan hier!

Skin for Skin bestellen

Ben je overtuigd van de voordelen van onze beautysupplementen? Bestel dan Skin for Skin direct in de shop!

Melden Sie sich für unseren Newsletter an

Erhalten Sie 15 % Rabatt

& die Chance haben, ein komplettes Beauty-Paket im Wert von 250 Euro zu gewinnen!

Gesehen in der Sendung Koffietijd

Am gesamten Osterwochenende

10% Osteraktion!

Auf alle Produkte 10% Rabatt

Wir möchten uns bei
unseren Kunden bedanken:

Valentinstag
Aktion

Gratis Kollagenpralinen

bei allen Bestellungen!

gültig vom 12.2.2021 bis 14.2.2021