New Year, new me, new Skin for Skin?

We zitten inmiddels al een paar dagen in het jaar 2020, hebben jullie verwachtingen en voornemens? Ik weet nog dat het 2000 werd. (Ja inderdaad, ik ben al wat ouder:-)) Wat een verwachtingen had de mensheid toen…… Ik heb zelf heel weinig met Oud&Nieuw terwijl ik normaal toch wel elke gelegenheid aangrijp om een feestje te vieren haha! Net als dat het gewoon 1 januari 2000 werd 20 jaar geleden, zonder dat de wereld verging of het openbare leven crashte, was ook deze jaarwisseling niet heel bijzonder. Om 1 minuut over 12 was het gewoon net als vanouds, just a new day!

 

Gebied mij wel eerlijk te zeggen dat ik heerlijk met vakantie was rond de jaarwisseling. Een week skiën met de hele family; ouders, zus en broer met hun gezinnen, neefjes en nichtjes van dezelfde leeftijden, sneeuw, zon en veel plezier, toch wel heel fijn om zo het nieuwe jaar te beginnen! Ik heb zelfs zowaar een digitale detox gehad, maar dit was niet geheel mijn keus… Nu ben ik in de vakantie al wat relaxter met mijn social media, de telefoon neem ik niet mee de berg op en laat ik in het huis achter bijvoorbeeld. Maar het werd erger; mijn zus ging namelijk eerder dan ons terug naar huis. Met het bij elkaar grijpen van de laatste dingen, was ook mijn mobiel in haar tas beland. (Nog steeds benieuwd wie dit per ongeluk ‘expres’ gedaan heeft. Manlief???) Ik moest het dus 2 dagen zonder mobiel stellen. Het ging me beter af dan verwacht! (Dat ik 2 dagen ingelogd was via dochterlief haar Instagram, mag geen naam hebben.) Afijn, eind goed al goed, zondagavond kon ik mijn 4de kind weer in mijn armen houden en alle (879 appjes/mailtjes/vermeldingen) gemiste berichten beantwoorden en bekijken.

New Year, new me, new Skin for Skin?

Dat is dan toch weer een heel groot contrast met 2000….. Soms wil je wel eens terug naar die tijd zonder 24/7 mobiel te zijn, of heb ik alleen dat gevoel? Het brengt veel gemak, ideeën, gemakkelijker contact met mensen, maar ook gejaag en gestress. FOMO. Fear of missing out. Ik pleit liever voor JOMO, joy of missing out! Ik had deze vakantie namelijk veel tijd voor mijn boeken en BEAUTY! Het is inmiddels een vast ritueel. Ik neem mijn hele skincare collectie mee en de hele family moet eraan geloven. Reinigen, peelen, kleimaskers, sheets, serums, crèmes, wenkies shapen en verven, en dit alles wordt afgemaakt met een kleine gezichtsmassage/bindweefselmassage. I love it! Ik denk wel eens dat ik mijn roeping mis ben gelopen:-) Hoe leuk is het dat ik nu inmiddels bijna 3 jaar in de beauty-branche werk! Omdat ik zelf zo van skincare houd, en altijd op zoek ben naar goede stoffen en ingrediënten voor zowel van binnenuit als voor de buitenkant, voelt Skin for Skin echt als mijn 5de kindje waar ik al mijn ideeën en passie in kwijt kan.

New Skin for Skin

Dit jaar staat voor mij dan ook in het teken van het presenteren van diverse uitgewerkte ideeën aan jullie… Jullie begrijpen, deze branche is als een snoepwinkel voor mij:-) Ik ben in mijn hoofd al 100 producten verder, maar al het goede komt langzaam. Het vergt veel tijd, onderzoek, studie en testen om 1 product op de markt te brengen dus we doen alles op ons eigen tempo. Ik heb overigens geen goede voornemens, want als iets je niet bevalt, moet je het gelijk veranderen toch? Daar heb je Oud&Nieuw niet voor nodig! Ben je nou benieuwd naar onze komende producten en activiteiten? Volg ons dan zeker op social media en schrijf je in voor onze nieuwsbrief op onze site. (no worries, wij spammen je niet vol met het ene na het andere bericht, houden wij zelf ook niet van.) Als je dan nog geen voornemens had, zou ik er 1 aan willen reiken; Zorg goed voor jezelf, dan pas kun je iets voor anderen betekenen! Alle liefde begint met liefde voor jezelf. Dat Skin for Skin daar een klein beetje aan mag bijdragen;-)

Dit jaar werken aan huidverbetering van binnenuit? Bestel hier jouw nieuwe voorraad Skin for Skin collageen!

New Year, new me, new Skin for Skin?

Liefs, Mardien

 

Kommentar verfassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Scroll to Top
New Year, new me, new Skin for Skin?

Birthday discount!

Tage
Stunden
Minuten
Sekunden

Dieses Wochenende feiern wir den Geburtstag von Mitgründer Mardien mit dieser Aktion:

* Der Rabatt und die Teemischungen werden automatisch hinzugefügt.

Am gesamten Osterwochenende

10% Osteraktion!

Auf alle Produkte 10% Rabatt

Wir möchten uns bei
unseren Kunden bedanken:

Valentinstag
Aktion

Gratis Kollagenpralinen

bei allen Bestellungen!

gültig vom 12.2.2021 bis 14.2.2021