Hoe de huid een spiegel is voor onze gezondheid!

Onze huid wordt ook wel de spiegel van onze gezondheid genoemd. Aan onze buitenzijde is immers te zien wat we van binnen tekortkomen! Als ik deze dagen in de spiegel kijk ’s morgens, word ik niet blij ☹ Wallen waar je u tegen zegt, rode schilferige huid, puistjes…. What happened!!?? Dit heb ik wel vaker, en ik weet zelf eigenlijk heel goed waar mijn onrustige huid vandaan komt. Stress, drukte, ongezond eten, slecht slapen, oh en had ik stress al genoemd? 

Ben jij op zoek naar tips waarmee jij jouw huid kunt verbeteren? download dan onderaan deze pagina ons gratis E-book

Why Stress?

Stress klinkt ernstig maar met stress bedoel ik op z’n Urkers gezegd: VLIEGEN! Van hot naar her, 10 dingen tegelijk doen, niets willen missen en alle ballen in de lucht proberen te houden. Dat bedoel ik met stress? Natuurlijk komt dit ‘gevlieg’ grotendeels door de verhuizing van de zaak en de kantoren. Ik had heel veel geluk aan mijn ouders en schoonouders, daar mocht ik (met mijn gezin) elke middag voor een heerlijk bord warm eten aanschuiven. Dit was al een stressfactor minder haha! Daarnaast ben ik ook nog taxichauffeur, van huis naar voetbal en visa versa met 3 voetballende kids…. Ik heb gelukkig wel een lieverd die me helpt met het huishouden want om dat ook nog goed bij te houden, petje af voor moeders die dit allemaal zelf doen!

Update Skin for Skin

We zijn inmiddels alive & kicking vanaf ons nieuwe kantoor, maar het afwerken moet nog gebeuren… Maar we nemen de tijd! Daarnaast zijn we druk met de voorbereidingen voor onze training voor resellers. Het is belangrijk dat onze resellers op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen binnen Skin for Skin, maar zelf vinden wij het ook erg leuk om onze resellers af en toe te ontmoeten en tips uit te wisselen, we leren veel van onze klanten! Er komt veel, heel veel bij kijken om een trainingsdag te organiseren, helemaal als het hele kantoor tussendoor verhuisd moet worden… Maar hey, de zin is er in ieder geval, we kijken naar maandag uit!

In the meantime ben ik met de nieuwe look bezig voor Skin for Skin. Na 2 jaar is je kijk op bepaalde dingen toch anders, en hoe gaaf is het dat we nu eindelijk meer tijd en kennis hebben om een nieuwe look te creëren die nu beter bij ons past! No need to say dat het veel denken vergt, het is best lastig en ik vind het moeilijk om definitieve beslissingen te nemen. Ik zou net als een paard oogkleppen op moeten zetten want ik vind zo veel dingen leuk…. ‘Oh wat een leuk potje, wat een mooie kleur, wat een gave site, wat een cool lettertype….’ So much to choose from!! Hello keuzestress.

Onrustige huid skin for skin

Terug naar die gezonde huid

Daarnaast hadden we vorige week ook nog een cursus  ‘orthomoleculaire protocollen voor huid, haar en nagels’ tussendoor. Ontzettend leerzaam, interessant, en belangrijk voor de ontwikkeling van Skin for Skin. Ik werd in ieder geval wakker geschud. Hoe ik er ’s morgens uit zie, heeft te maken met hoe ik me van binnenuit verzorg. Gezonde voeding (hell no), genoeg slaap (zzzz), stressvolle situaties vermijden (okeeej), niet te veel alcohol drinken (the wine made me do it), hydratatie (water is toch om te douchen?), en de juiste nutriënten (suppletie check!). Maar natuurlijk gaat bijna iedereen hier wel eens de mist mee in. Zo ook ik? Goede voornemens all over the place, we gaan de planking challenge ook maar weer starten at the office! Misschien wat minder vaak gebak in de pauze…. Pffffff of misschien toch maar dat puistje of vlekje omarmen?

PS: Bestel hier jouw nieuwe voorraad Skin for Skin!

Ontvang het eBook

Lees alles over een sterke en gezonde huid in ons eBook

1 gedachte over “Hoe de huid een spiegel is voor onze gezondheid!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top